Stronger Life

Eyebrow lift resultat

För en tid sen var jag och fixat ögonbrynen. Jag åkte till samma ställe som jag hade gjort yumilashes, men tyvärr blev jag lika besviken även här. Vet inte varför allt på bild blir så bra men inte på mig. Det blev katastrof plock, hon försökte plocka och forma mina bryn tjockare än vad de är, lilla vän, ser du dåligt eller? Alltså att ens kalla sig som bra formare? Man måste vara bra på att se om personen KAN ha tjocka bryn eller inte och i mitt fall så har jag glesa och mörka strån, det betyder inte att jag kan ha tjocka. Jag sa ju att de växer nästan inte.

Jaja, hellre att hon knappt plockat än tvärtom, att hon hade plockat för mycket. Jag kastade bort 500 kr åt skogen men fick de i alla fall färgade. Jag ska testa en annan salong när jag kommer tillbaka från semestern. Ska göra yumilashes igen och fixa brynen igen. Galet att man kan vara så dålig men ändå marknadsföra sig som om man vore bra!

Jag orkar inte ens lägga upp bild på det dåliga, inte värt det, inte värt att nämna vart heller.

Jag ska däremot försöka hitta ett bra ställe som kan göra Micorblanding bryn, jag har suktat efter det länge men även där är jag rädd. Häromdagen la en salong upp sina bilder och ärligt så blev jag tvungen att skriva till de och fråga om det är så att meningen var att låta brynen vara osymmetriska? De var inte jämna, de var olika tjocka och såg inte alls bra gjorda ut! Jag har inte fått svar men hoppas på ett ärligt svar såklart. Jag klagar inte för att vara negativ och hater, utan för att jag vill ärligt talat veta varför det blir så och om det är det de står för?

Någon som har bra tips på pålitlig och proffsig salong!? Tipsa mig gärna.

face-skonhet-beauty

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.