Stronger Life

Stilen jag vill ha

 

Innehåller adlinks

Jag har ju inte funnit mig själv riktigt med tanke på att jag lever med den övervikt jag har haft, visst är den inte massiv men det kan ändå handla om 10 kg och få mig att må dåligt. Men nu när det börjar gå neråt och det jag börjar våga titta fram på sommaren kan man säga, så vill jag även ta fram nya kläder, tänka på vad jag ska ha för stil och så. Hittills har jag gått på det jag passar i för att inte se för stor ut, nu kan jag börja tänka på vad jag vill ha.

Min stil som jag skulle vilja ha, är relax men ändå fin men eftersom jag är kort också så vet jag inte om jag passar i det faktiskt, jisses, alltid något. Men man kanske inte ska tänka så mycket på såna detaljer. Kort eller lång så ska jag väl kunna ha det jag vill ha, men sen gäller det att passa i det. 🙂

 

 

Klänning / Solglasögon / Sneakers / Väska

Jag har märkt att jag är rätt mycket för klänningar nuförtiden, förr var jag inte det, nu trivs jag mer i klänning på sommaren än något annat. Trots att jag året runt alltid går i byxor så är det ändå så härligt och frihetskänsla med klänning.

Just nu är jag på mitt kalla kontor, har sommarkläder på mig men ändå är det kallt här, ventilationen går på högvarv och det blir liksom lite överdrivet. Nästan om att vara utomlands, iskallt inomhus på banker och kontor pga AC men så skållhett utomhus pga solen.

Nu ska jag fortsätta jobba och ta mig ut härifrån så snabbt jag kan och gå till gymmet. Wohoo!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.