Stronger Life

Spexa med Mr

blogg

I samarbete med Misterspex

Vilken ära att få göra ett samarbete med ingen annan än MisterSpex. Jag älskar deras glasögon, så mycket att jag varit villig att beställa hem terminalglasögon bara för att jag tycker de har så mycket snyggt som jag skulle passa och se så smart ut i. 🙂 Jag är en sån där person som passar i både glasögon, hattar, allt möjligt men ändå inte använder det. Jag har ju till och med valt ut terminalglasögon bara för att det är så snyggt, inte för att jag verkligen behöver de. Men jobbar man med datorer så mycket som jag gör så kan det vara bra att ha terminalisar för att avlasta ögonen, för visst kommer de försämras med åren efter så mycket dataanvändande.

Misterspex.se har så många olika modeller att välja bland, så mycket snygga designer och det bästa av deras sida är ju att man kan klicka på webbkameran, ta en bild och ”prova online” för att se hur man passar i de.

Mina favoriter har alltid varit bland annat RayBan för jag tycker deras modeller passar mig fint, det faller fint över mitt ansikte. Men sen har de allt från linser, till solglasögon som är slipade, för dam, herr och barn.

blogg-samarbete

Men vet ni, en annan funktion som är ashärlig, det är att du kan prova ”live” ! Alltså jag älskar hur den här tekniken i denna värld förändras och utvecklas. Jag klickade på ett par glasögon som var supersnygga som heter Blogger for Misterspex Masha 002 och då kunde jag se de på mig via webbcam. När du rör dig så ser det ut som att de är på dig hela tiden, så coolt. Ni måste ju testa, man kan sitta hur länge som helst med deras snygga modeller och testa sig fram.

Sen har de faktiskt så att man kan klicka hem glasögonen och testa hemma i lugn och ro. Men då måste du vara varsam och lämna tillbaka de i perfekt skick för att de ska godkänna returen, rätt självklart tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.