PRADA – Stronger Life

Stronger Life

PRADA

Innehåller adlinks

Vi har en ashärlig kollega på jobbet som är väldigt modemedveten. Han kommer bara i märkeskläder och märkes väskor snygga som satan. Det är Prada, det är Gucci, det är Hermés,, Mulberry och så vidare. Och jag brukar inte ens bry mig om sånt, jag har några märkesväskor men jag har inte behov av att ha det senaste, snyggaste, limited edition och så vidare. Jag har inte det behovet vanligtvis, men det betyder inte att jag inte kan suktas av snygga väskor, jag älskar väskor. Men nu när vi har den här kollegan på jobbet så smäller jag av, jag ser alla dessa härliga färger, väskor, märken så jaaaa jag blir påverkad och vill ha!! Så galet egentligen hur lättpåverkade vi är, men om det inte är reklam som påverkar så är det kollegan haha.

Men det är väl för att jag tycker ju design är snyggt det är bara det att jag valt att vara en person som gärna kombinerar de dyra med de mindre dyra produkterna. Jag tycker det är snyggt med HM kläder och sen ha en Gucci väska som sticker ut tex. Själva kombon tycker jag är den finaste. För mycket märke ser snobbigt ut enligt min egna smak, vad jag tycker alltså. För mycket HM ser vardagligt ut. En kombo är så snyggt. 😉  Bodde vi inte i landet lagom? 😝

 

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.