Stronger Life

Dagens bokning

God morgon bloggen, har ni sovit gott? Jag själv vaknade med skräp i ena ögat och har alltså ett rött, irriterat öga som det smått rinner ifrån. Suck, alltså det är ju semester nu, ska jag stå ut med irriterat öga nu inför semestern? Om det är kvar på söndag så får jag ta ett läkarbesök på måndag om det finns tider.

Så vad händer idag? Jag tänkte fixa mig så att jag kan åka in till stan för att fixa ögonbrynen också. I veckan gjorde jag Yumilashes men blev inte så impad så jag hoppas att det blir bättre med brynen. Jag hinner inte göra 3D bryn för man ska ju inte sola och det är ju precis vad jag kommer att göra i sommar. Jag ska sitta ute på fik, ta en rosé i solen eller bara njuta av sommaren bland bad och allt.
Men idag blir det formning av brynen och färgning. Bäst att det blir bra! 🤨

Alltså det här med att åka till stan och röra sig där.. Jag rör mig sällan i stan och förra gången jag var i stan med min dotter fick jag det bekräftat varför. Herre Gud vilka människor! Det är inte som att de tar hänsyn till att ett barn går på vägen utan störst går först. Finast väska och kläder går först. Antalet dyra kläder går först. Jisses, vilken annorlunda värld det är i stan (Östermalm) än vad det är i förort som Nacka, Farsta eller även Södermalm.

influencer-bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.