Mysigaste uteplatsen – Stronger Life

Stronger Life

Mysigaste uteplatsen

Häromdagen hade grannarna fest, hon har fyllt 50 år och ska självklart få fira stort. De hade gjort så fint på baksidan och jag triggades ju direkt till att vilja göra massa skoj jag med. 🙂 Jag har alltid velat ha en utsida som är inredd i typ ni vet det där lite mer arabiska sättet, med mattor, kuddar, lampor och allt. Men då säger maken min att det blir inte bra med mattor. För att det kommer massa småkryp och allt därunder. Jag som är så rädd för småkryp vågar verkligen inte göra det då.. men tänk vad fint man kan göra..

home-husliv-sommar

Så min dröm fick ändras lite drömmen är att ha en uteplats som ser ut något sånt här ungefär. Men det är inte så lätt, man ska få plats med allt. 🙂 Men visst ser det mysigt ut. 😛  Jag är en sån som kan komma på en massa idéer men min man får utföra de, hehe, ja alltså han är ju den som kan bygga och ha sig. Jag håller mig till att planer och dirigera. 😀

Men faktiskt så är vår uteplats också mysig, inte med härliga “gardiner” (draperier) men det skulle väl vara det som saknas kanske? Ska testa beställa hem vita gardiner, finns fina på Jotex, kanske ska passa på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.