Stronger Life

Va på din vakt

Är man som mig, en person som lider av katastroftankar så är det inte lätt med all denna skrämmande info som kommer upp här och där men den är samtidigt väldigt bra och viktig. Jag kommer ihåg att jag läste om sekundär drunkning för några år sedan och tyckte att det var det värsta jag kunde läst. Hur skulle jag nu kunna slappna av när barnen badade? Min yngsta dotter sväljer ju konstant vatten, fisken i vattnet och gärna med halva poolen i magen. Om hon så mycket som somnar när hon kommer upp från badet går tankarna på högvarv.

Vad är sekundär drunkning?
När man hamnar ofrivilligt under vattnet och sväljer en massa vatten så kan det vara så att det sipprar ut i lungblåsorna. Detta kallas även för lungödem. Detta kan alltså hända samma dag fast senare, en långsammare slags drunkning som kan komma någon timme senare eller mer, dock inte en hel vecka efter som vissa säger, det är en myt.

Läs mer här

Jag kommer att vakta mina barn hela tiden, jag släpper de inte ur sikte, jag kollar alltid efter för mycket trötthet och blåa läppar för att inte det ska hända. Men det är inte en behaglig känsla att ha på semestern, att vara orolig och på sin vakt konstant.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.