Lite av en sorg – Stronger Life

Stronger Life

Lite av en sorg

Torsdag, kära torsdag. Det är snart helg igen. Men idag är det ingen bra dag, sov som en kratta, det blåser som en storm och min vän S förlorade just ALLA sina valpar. Av 8 överlevde 2. Av de 2 så dog 1 och vi hoppades på att en av de skulle vara frisk men han dog igår. Usch, stackars S och stackars tiken. Men ja jag vet inte, vad ska man säga, jag ska göra det bästa av dagen ändå. Jag har för lätt för att känna andras sorger men jag måste lära mig att ha distans, det här är inte min sorg. Man kan tycka synd om någon och visst kan man känna empati men jag kan inte gräva ner mig känslomässigt och känna för mycket sorg bara för att jag tycker synd om min vän. 🙁 Jag måste vända det här.

Naturen vet varför de gör sina saker, i det här fallet kan vi inte förstå varför alla fick dö men det kanske inte var rätt tid. Det handlar inte om att ge upp i livet, det handlar om att gå på igen och igen och igen tills du lyckas med det du vill ha.

life-livelife-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.