Stronger Life

Jag diet’ar inte men..

Innehåller adlinks

Idag var det ju inte direkt varmt när jag gick ut på morgonen men så skönt det blev på eftermiddagen. Ungarna ville byta till shorts, själv kände jag att det var lite att ta i faktiskt. 🙂 Men jag är lite mer frusen än de.

Jag hade planer att åka till svärföräldrarna i helgen men ärligt talat så vet jag inte längre, då det sägs att det ska bli så sjukt bra väder och varmt så vem vill sitta inomhus instängd i en hel dag? Jag vill ut till stranden och ta med barnen till parker och ha picknick, leka och bara vara utomhus om det går. Även om vi snart har semester så vill jag passa på att vara med barnen så mycket som möjligt eftersom sen sitter vi fast med mina föräldrar på semestern.

I helgen ville jag även passa på att köpa på mig somrigare kläder, jag har inte jättemycket av sommarplagg och något litet, enkelt och sött hade varit nice att ha. Madlady har jättefina just såna som jag är ute efter, kanske det blir någon sån söt dress?

Nu ska jag försöka fixa ihop middag och något lätt till mig. Jag dietar inte men jag går strikt på min kost just nu, för jag har verkligen misslyckats med mitt mål av 65 kg. Jag trodde jag skulle nått det nu inför semester men så blev det inte. Jag fastnade på 66,7 kg. har inte vägt mig denna vecka men imorgon är det vägning.

 

Blommig Playsuit – Fresh Rose / Blommig Playsuit – Fresh Apricot / Split Flare Playsuit – Xtrm Flower Scent

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.