Stronger Life

Mina lashes

Hej på er, kommer ni ihåg att jag berättade att jag skulle göra Yumi Lashes. Jag var så glad och nöjd över att få göra mina fransar inför sommaren men jag har ju långa fransar och de är rätt raka, vilket kan göra de svåra att böja. Men jag har gjort det en gång förut, så jag vet att det går. Första gången gick det inte bra, så jag fick gå tillbaka. Nu verkar det ha hänt samma, jag fick en jättetrevlig tjej, som var varsam, duktig men tyvärr så kom jag hem med ännu en missnöjd känsla. De är böjda men inte som jag vill ha de. Inte som en permanent ögonfransböjning borde se ut enligt de bilder alla lägger upp och lägger man ut såna bilder så är det den marknadsföringen man gör och det är vad kunden vill ha. Eller har jag fel?

Mina fransar är böjda vid roten just nu men pekar rakt upp, helt raka så böjningen blev alltså bara vid roten, men inget annat. Så min första tanke är att ändå vilja böja de med fransböjaren, vilket inte var själva idén.

Så nu står jag här med mitt missnöje, hoppas på en lösning inom kort, att antingen få komma tillbaka och göra om de till ett väldigt rabatterat pris eller så får jag ta smällen att göra om de helt på ett annat ställe och bränna ytterligare 1000 kr som de ungefär kostar överallt.

Första bilden är på oböjda och andra är böjda och visst är de böjda men bara rakt upp. Jag är inte bäst på att ta bild på fransar men man ser ungefär.

beauty-fransar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.