Isabellas sommarprat – Stronger Life

Stronger Life

Isabellas sommarprat

Foto: Aftonbladet

Efter att ha hört Isabella Löwengrip i podden “sommar P1” så blir jag väldigt sugen på att läsa en bok om hennes liv. Hon är mäktig, hon är stort, hon är en tjej som flyttade hemifrån alldeles för tidigt, saknade riktiga föräldrar men på något sätt ändå lyckades väldigt bra med karriären. Kanske hennes saknad av föräldraskap var det som gjorde att äktenskapet inte höll längre då hon saknat “familjekänsla” som barn, kanske det också medförde att hon inte kan känna större kärlek till barnen än till sina business som hon själv erkänner i sommarpratet men oavsett vad så har hon absolut lyckats med sitt märke, med sitt bolag och att växa så stort att hon nu inte får plats i Sverige längre.

Jag tycker att Isabella är en modig kvinna som vågar lyssna på vad hon själv vill göra i sitt liv, det är med blandande känslor jag ser upp till hennes viljestyrka men jag kan inget annat än önska henne ett stort lycka till i sitt liv. Jag vill se henne lyckas, jag vill se henne lycklig och gärna med en partner som lyfter henne, som älskar henne som hon är och orkar med den lilla tiden han kommer att få av henne. Nu säger hon “Hej då” till Sverige men jag förstår det inte, hon kommer att vara fast i Sverige i många många år till så länge hon ska ha sina barn varannan vecka…

Har ni hört hennes sommarprat? Om inte, gör det. Inspirerande, sorgligt men ändå mäktigt på samma gång. Berätta gärna om dina tankar kring hela sommarpratet.

Bra jobbat Isabella Blondinbella Löwengrip. 😎

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.