Stronger Life

Cool down doggy

I samarbete med Hansesgården.se

Kommer ni ihåg att jag berättade om valparna som min väninna/kollega hade fått via sin tik? Hon har ju en jakttik som hon ville få valpar ifrån och dels för att fortsätta arvet från sin hund och även för att det är bra för tikarna att bli dräktiga och föda för att undvika komplikationer i framtiden, med livmoder eller vad det nu än är.

Med tanke på hur mycket jag hört att hon var så varm, tiken och att min vän fick ha kalla handdukar på henne för att kyla ner mammatiken så kom jag att tänka på att det måste finnas bättre sätt. Valparna dock behövde ju värme, nu slutade det som det slutade, hemskt nog. Men tiken och hundar överhuvudtaget behöver ju kylas ner på sommaren och då måste jag ju få tipsa om några superbra knep eller vad man ska säga, som blir sommarens-måste-för-din-hund.

Jag tänkte klicka hem en kylprodukter för hund, så som en kyldyna och en kylhalsduk till tiken S. Alltså på resande fot så ska hon självklart ha kylarhalsduken men på sommarens picknick och hemma så ska hon ha kylduken. Jag tycker de här två påhitten är så smidiga och bra. Älskar smarta lösningar som dessa.

Jag hoppas bara att vännen blir minst lite gladare av presenterna hon med, för självklart är det ett stort svart hål just nu, att mista 8 valpar. Det är inte lätt. 🙁 Men vad gör man inte för de man bryr sig om, man gör allt för att pigga upp de lite.

Har du hund eller känner någon som har hund, så är det ett måste att kika in och se vad du kan hitta för smart lösning till din bästa fyrbenta vän så att denna också får en bra sommar.

samarbete

Ps sen ska du inte tro att det bara finns kylarprodukter för hunden, det finns faktiskt det till dig med. Vi har ju lite lättare för att ta av oss kläder och klä oss svalare, vilket inte hunden kan då’ra men det finns även smarta plagg eller huvudbonad för att kyla ner.

Lycka till i sommar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.