Stronger Life

Tecken på att jag blivit äldre

Jag har märkt en sak, jag har verkligen blivit äldre. Ha ha, alltså jag börjar bli tant och grinig.😂 Haha nä så illa är det inte än. Men det svider att säga det men samtidigt är det något jag är lite stolt över i smyg, för jag märker hur jag mognat och blivit mer ansvarsfull.

  1. Alltid på jobbet, förr kunde jag bara sjukskriva mig för minsta lilla, tog liksom inte mycket i livet på allvar. Men nu känner jag ett stort ansvar för det jag gör och alla runt omkring mig. Dels mina kollegor och dels min familj som räknar med att jag är en av de som kassar in pengarna. Även om jag vabbar så jobbar jag.
  2. Jag jobbar faktiskt. Låter konstigt men att inte sitta och surfa bort dagarna som några av mina kollegor gör, det är stort för att vara jag. Att inte sitta bland Facebook, Instagram, blogg, bloggar, Aftonbladet och Gud vet vad det kan vara mer. För att vara jag, det är stort.
  3. Jag betalar mina räkningar redan den 23-24, lägger in så att allt dras direkt den 25e varje månad och på så sätt har jag mer koll på min ekonomi och vardag.
  4. Kan inte dricka kaffe efter 15:00, för då kan jag inte sova. Alltså förr kunde jag dricka kaffe klockan 16:00 utan problem men nu är jag mycket mer känslig för koffeinet.
  5. Kan inte lägga mig efter 12 på natten längre, för då vaknar jag bakis även om jag inte druckit alkohol! Hur tragiskt är inte det??

life-strongerlife-mama

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.