Stronger Life

Jag upptäcker..

Hola bloggen och alla läsare!
Tänk att det är måndag igen, helgen är över, sommaren är tillbaka och det är snart ledighet igen. 🙂 Det här är min sista måndag med jobb, nästa måndag är det semester! Hela Juli månad. Jag ska bada så mycket jag kan, det är mitt löfte den här sommaren. Bada med barnen så mycket jag orkar och förmår.

Jag har upptäckt Airbnb också, jag vet att många andra har rest och bokat via de men jag är en fegis ända ut i fingertopparna. Vågar man boka ett hus lite mer avsides, utan att stöta på mördare och hemska människor. Ja jag har sett lite för mycket skräckisar i mina yngre dagar. Galet. Men jag har hittat så mycket härligt snyggt att åka till i sommar. Jag vill åka till Spanien, kanske Malaga, Torrevieja eller varför inte Mallorca. Jag vet inte om jag ska ta en weekend eller om vi ska ta en vecka? Men först ska vi ju till en annan ort så jag får avvakta med det här lite.

Denna veckans mood.

Veckans tacksamhet– Min blogg som den växer, mina läsare som ger mig så mycket glädje och styrka

Veckans glada– löningen imorgon och några planer som komma skall denna vecka.

Veckans ser fram emot– ledighet nästa vecka!!

Veckans mål– Att inte stressa upp mig den sista arbetsveckan och försöka läsa ut två sidor ur min bok om att skapa det liv man inte ångrar.

goodmorning-feelgood-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.