Stronger Life

Från helgen

Den här helgen var helt otroligt härlig. Långhelg och med familjen, den var kanon. Det har ju varit midsommar men den blev väldigt lugn för vår del. ”Jag dricker ju inte”, intalade jag mig själv men så dagen efter vet jag inte vad som hände men det var bara för skönt ute så jag bröt ”regeln” jag hade, målet om att skåla när jag nått 65 kg. Men jag inser att det inte kommer att hända på många månader. Det går inte ner än max till 66,7 kg sen kommer jag inte ner mer verkar det som. Jag kommer inte att ge upp för jag mår för bra när jag väl går ner och ser mina konturer på musklerna som träder fram. Men jag orkar inte kämpa emot att vilja ta ett glas vin så jag gav upp helt enkelt. Semestern börjar om 1 vecka, fäck it. Men ett glas blev två och tre och sen var det nästan partaj ett tag. 3-4 glas senare så orkade jag inte mer, la mig tidigt och vaknade rätt trött dagen efter. Så det blev en hemmadag med mycket poolbad. Finns det något skönare än att ligga i värmande skugga, bada pool och äta ute, lite semester känsla.

Vet ni vad, ha en härlig måndag och en fin vecka.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.