Stronger Life

Babyface

I samarbete med Babyface

Jag ska göra Yumilashes! Jag ville egentligen göra 3D bryn också men det hinner jag inte innan semester och det är ingen ide att göra det om det ska vara så varmt och man inte får sola ansiktet. Så jag väntar med det till efter sommaren. Men lashlift och ögonbrynsfix är på schemat i alla fall. Däremot vet jag inte vad skillnaden är mellan yumilashes och lashlift så jag måste kolla det i och med att det är en prisskillnad. Jag ska alltså inte göra fransar utan jag ska böja mina egna. Det ska bli så skönt att slippa tänka på sånt i sommar. Det är inte lönsamt att göra det varje månad eller varannan men det är så värt inför semestern!

Nu när sommaren närmar sig så tänkte jag tipsa om några sommarfavoriter också, bra underlag är ju bland det viktigaste för att få ett fint yttre. Drick mycket vatten i sommar, det ska du alltid göra men speciellt under sommaren. Sov rätt och tillräckligt med timmar och ät en bra kost. Men bortsett från det så är mina favoriter här nedan. Ansiktsmask som återfuktar, ögonkräm som piggar upp och en bra bas som jag bara lite lätt stryker på för att få en jämnare ton på ansiktet. Men lipglossen är toppen över i’et och tillsammans med min lashlift och ögonbrynsfix så behövs inte mycket mer. Älskar frihetskänslan på sommaren. Det behövs inte mycket för att se fräsch ut. 😉 Allt detta och många fler favoriter finner du på Babyface hudvårdsprodukter. Snabbfrakt och bra utbud på märken.

Samarbete

Clarins lipgloss // bare Minerals // Peter Thomas ansiktsmask // Biodroga MD eye moisture //

 

Men jag måste även tipsa om en till sak, det är inte lätt att få ett bra underlag på sommaren med tanke på all sol och värmen, ska man då ut på en fest eller krogen på kvällen så vill man gärna att det håller sig på plats. Så ett tips är den här primern från Dermalogica som jag fick hem till mig en gång, den var den bästa primern, även den finns på Babyface. Kika in för att hitta dina sommarfavoriter.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.