Stronger Life

Bra lösning

Då var det måndag igen och jag är tillbaka på kontoret. Är ni också det? Det ska bli bra väder den här veckan men jag vet inte, det börjar ju sådär? Det ska ju tydligen regna idag.. men har vi tur så skiner solen hela dagen.

Jag kom på en sak som jag missade i helgen, jag skulle ju till skräddaren och fixa mina sommarbyxor. Supersnygga från Chiquelle, höga i midjan och med ett snyggt skärp om man nu vill ha det, men de är för långa. Jag har ju inte mycket annat att välja på så jag måste till skräddaren fort.

Idag ska jag fika med en vän på lunchen för att inte paja min träning efter jobbet. Det är så härligt när ens träning äntligen har blivit nr 1 på prioriteringslistan. Jag brukade alltid komma sist förut, jag tog hand om mig själv sist men sen kände jag att om jag fortsätter så, så förblir jag en arg, bitter och missnöjd mamma/fru/kvinna. Jag behöver komma igång med mig själv, må bra och sätta mig själv i första raden. Jag är den som ska leva i den här kroppen, jag är den som ska leva med mig själv, jag är den som får ta dessa skuldkänslor efter utbrott av ilska och missnöjet. Jag måste göra något. Äntligen lever jag med min träning som en del av min vardag, som en livsstil, som något som bara ska göras och inte förhandlas med.

Så idag ville jag fika med en vän men hinner inte ta det efter jobbet och som tur var så kunde M göra det på dagen också, då ska vi ses till lunchen och catch up lite. Bästa lösningen!

 

vanner-friends-socialamedier

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.