Stronger Life

Drömmen om influencer

bloggare-feelgood-workforit-strongerlife

Ibland drömmer jag mig bort mot att vara stor influencer. Då tänker många att det jag vill är att slappa och tjäna pengar på att bara glida omkring. Men det är faktiskt inte det som är min huvudfokus. Det är att få vara fri varje dag och göra vad jag vill med barnen när jag vill. Vilken underbar känsla att se Paula Rosas som läser böcker och äter goda frukter med sina barn lite närsomhelst på dagen. Jag önskar att jag kunde leva det avslappna livet. Att träna på dagen för att sen ha all tid för barnen på kvällen. Det vore drömmen för alla föräldrar kan jag tänka mig. Vi är så hårt pressade på att hinna jobba heltid, ta tag i träning efter jobbet (eller när barnen sover) och hinna hem, laga middag, umgås med barnen, göra läxa, mysa, busa, finnas och sen natta. Jisses när hinner man bara vara? När hinner man ladda batterier? När hinner man må bra och jobba på att vara en lyckligare människa.

Det är som jag skrev innan, man måste ju börja tänka om, se sig omkring för att se möjligheterna att skapa sig ett mer kvalitativt liv. Jag är helt inne på det här nu men vet inte exakt vart jag ska börja. Just nu tänker jag att jag vill sluka böcker, inspirerande böcker som vägleder en till just det man vill uppnå. Ungefär som Framgångsboken eller Dags att må bra eller många andra.

Har du något bra tips så kommentera gärna här nedan så ska jag försöka få hem den och läsa boken. 

Jag vet inte hur jag ska lyckas med det jag vill, jag vet inte vad jag exakt behöver men jag ska på något sätt få det liv jag vill ha. Jag är värd det, mina barn är värda det, min make är värd det. Du är också värd det. Eller hur?

 

strongerlife-mama-workhard

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      Linnlissel- ja jag kan ju göra det men det är rätt skönt att ta sig in till kontoret, jobba ordentligt med två skärmar och ha kollegor men det är själva helhetslivet som influencer jag vill åt. Att kunna ha barnen hemma 14:00 någon dag om jag så vill och önskar, att kunna ta en fika med de när jag vill även om klockan är 15:00, att styra allt själv, skulle ju vara så guld värt. ?