Stronger Life

Uteplatser

kila-samarbete-strongerlife-blogg

I samarbete med Kila Möbler

Jag vet inte när den riktiga värmen kommer att ta sig igenom hit men som det är nu är det ju verkligen inget väder att sitta ute på kvällarna. Men jag har hoppet uppe, jag hoppas självklart på att det ska komma någon gång i juni? Då slår det till, 25 grader rakt av… eller? 🙁

Jag har velat byta ut våra loungemöbler ganska länge men jag har också funderat på vad jag ska ersätta de med eftersom vi lika gärna kan göra oss av med matgruppen vi har och på så sätt ersätta allt med en och samma möbel? En lounge som är som en matgrupp.

Eller så bygger man om något helt och hållet, något eget och hemmabygge med massa härliga kuddar och dynor? Jag har så många ideér att jag knappt vet vad jag ska göra. Men det börjar luta åt att antigen bygga ihop något eget och snyggt ute på altanen som liknar bild nedan eller ta in stora loungemöbler som kan ersätta även matgruppen. Vi äter sällan ute på altanen för barnen skriker omkring pga bin och allt vad det är så varför inte ha loungemöbler som är tillräckligt bekväma och höga för att kunna äta på. Och det är ju bara för att jag blev stucken en gång, av ett bi, men det var av misstag, för jag hade den på min fot och satte ner den andra foten på min fot, jag gjorde alltså så att jag stack mig själv. Sen blev barnen traumatiserade haha, nä men mina barn är rätt fega gällande insekter.. undra vart de fått det ifrån.

Jag längtar verkligen efter sommaren, hoppas så innerligt på att få se glimten av mer än 20 grader snart.. i mer än 3 dagar..  🙂 Längtar efter att få sitta ute på min altan och ta en kopp cava och njuta av vädret, värmen och solen tillsammans med min make.

samarbete-influencer-blogg blogg-samarbete

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.