Stronger Life

Sky is the limit

morgon-kaffe

 

Good morning 

Usch jag ligger en dag i förväg, den är inte kul att vakna till. Att tro att det är onsdag när det bara är tisdag. Läskigt men grejen är att det är ju kortvecka så det gör inget. Jag jobbar inte på torsdag och på fredag har jag valt att komma in till kontoret men jag kommer inte jobba heldag.

Jag älskar att se himlen blå på morgonen, sen om det blir något annat efteråt gör inget men att den är blå ger mig hopp om att livet inte har limit. Alltså ”the sky is the limit..” Gör vad du vill med ditt liv, skapa dig det liv du gillar, vill ha och mår bra av. Vi har bara ett liv, vi har bara ett nu, varför ska vi vänta tills vi är pensionärer med att må bra, varför inte skapa ett härligt liv nu? Det är svårt, jag säger inte att det är lätt, men det måste gå. Hur kan annars så många skriver böcker om det till höger och vänster om det inte är en sak som ska gå att göra?

Jag har valt att börja läsa, även om jag inte nått dit jag vill med körkortsteorin så måste jag få lite inspiration och motivation från någonstans så jag ska försöka hitta något bra och inte för stort, att börja med.

 

sky-is-the-limit-life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.