Stronger Life

Det börjar närma sig

Hej på er, jag har inte hunnit blogga idag och i helgen tog jag ledigt för att vila upp mig lite. Jag har inte varit helt hundra mentalt. Jag vill må bra, jag vill inte deppa ihop men ibland gör jag det. Jag vill vara stark men det är inte alltid jag orkar hålla upp mig. Och jag har märkt att det värsta är när jag får PMS, då är det kört, jag kan inte styra det alls. Det blir bara skit överallt.

Men idag mår jag mycket bättre, hade bara mycket att göra.
Imorgon kommer det bli en tuff dag det med, jobb, barn och träning. Och även på onsdag för att då ska maken ut med en vän på middag så jag tar lastet då med och får skippa min PW som jag brukar ta på kvällarna på onsdagar.

Men jag tycker det är bra att maken kommer ut lite han med, det är inte ofta han gör något och han tar stort ansvar här hemma med att fixa middag och allt så att jag kan hinna träna i lugn och ro efter mitt jobb. Det är fint, han sätter mig alltid först.

Jag börjar få upp suget att börja läsa igen men jag har så mycket för mig hela tiden som tar tid att jag inte vet hur jag ska hinna med det. Jag ska ju jobba, blogga, träna och försöka plugga teroi. Men nu har det gått 3 veckor utan att jag har rört något som har med körteorin att göra. Det är inte bra.

Jag tror min kropp och kanske mest knoppen, behöver semester. Börjar närma sig till att behöva i alla fall. För jag känner igen känslan från förra året. Jag blev mer och mer stressad ju mer vi kom närmare semestern. Jag tror att vi är liksom inprogrammerade att jobba ett vist antal veckor och sen ta semester. 😛 Eller något sånt.

sky is the limit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.