Stronger Life

Fri från semester?

Hej på er! Kul att titta in här igen efter en bloggfri helg. Min motivation har varit rätt nere, motivation att göra något överhuvudtaget, tror det är pms på gång för jag har känt mig på dåligt humör utan att förstå varför. Jag har varit så trött också, så otroligt trött så jag vet inte om det är pollen eller pms? Men jag hoppas på att det hela ska vända snart. Jag börjar nästan misstänka lite sommartrötthet också, den där tröttheten att behöva gå upp hela tiden, att springa upp till något och inte bara kunna vara hemma i lugn och ro.

Ibland tänker jag på vad Isabella säger, att skapa sig det liv som man inte vill ta semester ifrån.. men vill man inte ha lugn någon gång? Det har inte med mitt jobb att göra, det har med min kropp att göra, att jag behöver lugnet, sovmorgon, stressa av. Jag tycker om mitt jobb och allt där med men jag behöver ändå semester. Så jag fattar inte vad hon menar. Eller jag gör ju det men jag håller inte med.

Nu är det ca 1 månad kvar sen drar vi iväg på semester!! Jag har inte bestämt hur jag ska göra med bloggen, lägga ner eller ha kvar? Det kräver mycket jobb och jag driver två bloggar. Så vi får se om jag orkar ha kvar den här. Men jag önskar ju få denna lika stor som den andra! Återstår att se.

Ha en fin dag underbara läsare.

strongerlife-mama

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.