Recension av min bok – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Recension av min bok

När det infaller några minuter med lugn och ro med sovande bebis och nöjd son som leker med bilar passar jag på att fortsätta läsa fina ord om Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild. Nu senast från Livskick Magasin där Emilia Arvidsson har gett sina kommentarer om min bok.

Texten som syns i bilden ovan är förresten den text som jag läste högt på releasefesten i torsdags.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em - mamma på NZ

    Jag måste bara beställa din bok. Hade själv en ätstörning i tonåren men det gick som tur är aldrig så långt att jag behövde söka hjäp, utan jag blev frisk på egen hand. Däremot så har min mans syster varit allvarligt sjuk i nära 16 år nu, det är ofattbart hur hon fortfarande lyckas sköta sitt jobb och att han ännu lever… så otroligt sorgligt och som anhörig känner man sej maktlös när den som är sjuk inte vill ha hjälp/bli frisk. På NZ finns heller inga ätstörningskliniker som här i Sverige. Vad är din åsikt, visst måste det vaar svårare att bli frisk ju längre man varit sjuk?

  2. Lovisa

    Fy fan. Det var precis såhär jag fungerade för två år sedan. Jag bakade till mina syskon, följde matprogram slaviskt och åt otroligt lite själv. Men jag har aldrig sett mig själv som en anorektíker, förrän nu i efterhand..

  3. Mia

    Jag trodde avin skulle komma på posten idag, men det det gjorde den inte. Så jag får vänta med att kasta mig över din bok. Attans 🙂 Den som väntar på ngt gott…