På första plats – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

På första plats

Förutom att mysa med bebis har jag under förmiddagen hunnit med två intervjuer angående boken samt en fotografering här hemma. Och ikväll får jag dra på mig träningskläderna för ett par bilder på ett gym tillsammans med en annan fotograf. Väldigt kul.

Nu ska jag inte bara prata om boken hela tiden här i bloggen, men just nu är det den som snurrar i mitt huvud, så det blir en del inlägg om den. Vill passa på att tacka alla som har köpt min bok – fick höra från mitt förlag igår att jag toppar “mest sålda”-listan över memoarer på CDON just nu, overkligt att ligga före både Martina Haag och Zlatan-boken, även om det såklart bara återspeglar de senaste dagarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina Kann

  Hej Terse!
  Jag vill bara ge dig en stor kram för ditt mod att gå ut och berätta om Dig själv. (Har själv haft Anorexi och bulimi) Har köpt din bok, blir så glad när Jag ser bilderna på din gravida mage. Lycka till och en stor kram från
  Katarina Kann

 2. Louise

  Hejsan Therese.
  Jag måste bara tacka för en bra och givande blogg, blir pepp av att läsa den. Lider själv just nu av ätstörning och jag försöker ta mig ur men det är grymt svårt. Men det jag egentligen skulle säga var att igår beställde jag din bok och hoppas att den kommer imorgon! längtar till att lä’gga mig ner och läsa den och få mer pepp!!
  Vara bara det jag ville säga! Tack!
  Ha en fortsatt bra dag.