#nofilter – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

#nofilter

SVETTISDAGARNA. På lördag håller jag en föreläsning med titeln “Från matmissbrukare till träningsförebild” på Friskis & Svettis interna konvent Svettisdagarna för all deras personal. Just nu sitter jag och finslipar det sista, men jag får hålla orden i mitt huvud då jag knappt kan prata. Igår svullnade min hals upp och jag sluddrade på kvällen, därför vickade jag bort min cykelklass nu på morgonen. Ska strax iväg till husläkaren även om det känns lite bättre idag. Finns det någon medicin som hjälper vill jag ha den bums. Funkar ju inte att INTE kunna prata på lördag. Men som sagt, det är redan lättare att prata idag, även om jag väljer att vara tyst här där jag sitter och jobbar framför datorn.

Svettisdagarna har temat #nofilter. Det handlar om rörelseglädje helt enkelt. Inget konstlat. Bara träning, gemenskap och glädje. Så här beskriver Friskis & Svettis det hela: “När vi är som bäst gömmer vi oss inte bakom några filter. Då är vi som vi är. Vi visar hur mycket vi älskar att träna, hur mycket vi älskar att visa och inspirera, hur mycket vi älskar att möta människor. Ytlighet är vi inte. Vi är äkthet. Och vi ger allt vi har.”

Visst låter det bra?! – Förresten, har jag några Friskis & Svettis-läsare som ska på konventet i helgen – och kanske till och med kommer på min föreläsning?

forelasning_medieinstitutet
Föreläsning på Medieinstitutet förra året.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Det finns ett nytt medel som heter geriVoice (tror jag det är) som kan hjälpa mot heshet. Säljs på apotek hjärtat. Har inte testat själv men det är enda preparatet som är mot heshet. Det finns ingen medicin mor det. (Jobbar i branschen) Du kan ju googla det. Lycka till.