Spark i baken

Veckans blogg: Malin M

Malin M.
Malin M.

Veckans Spotlife-kollega är Malin Månsson med bloggem MalinM.se. Så här beskriver Malin sin blogg: ”Mitt namn är Malin Månsson, född 1989 och delar med mig om allt som händer i mitt liv. Min blogg bygger på öppenhet, ärlighet och ni får ta del av alla mina tankar, åsikter, shopping, mina bra dagar och mina dåliga dagar. Här finns inget förskönat utan ni får det ni ser – mig! Kan det bli lättare?
 
Jag är en väldigt smart tjej med höga ambitioner i livet. Målmedvetenhet är en av de saker som ligger mig varmast om hjärtat, och jag gör allt för att bli och komma dit jag vill. Var inte chockade om allt går min väg – för det är så det brukar bli när jag är i farten! Jag gör allt för att ni ska få följa med mig på min väg mot stor framgång!”

Och så här svarade Malin på mina frågor:

1. Vad gör du för att hålla dig i form? Vad tränar du?
Svar: Just nu ligger jag lite på latsidan och utför ingen träning alls, däremot håller jag formen genom att äta sunt. Jag har tur som är naturligt smal.

2. Har du någon idrottsförebild? Vem och varför?
Svar: Idrottsförebilden måste vara Caolina Klüft – hon är duktig på de flesta grenar, vältränad och ger alltid järnet!

Min kommentar: Även om man är naturligt smal så är det bra att motionera. Styrketräning bygger upp kroppen, gör dig starkare och minskar risken för skador. Konditionsträningen får upp ditt flås och gör att du orkar mer.

Jag skulle rekommendera att du försöker träna 2-3 gånger i veckan. Exempelvis två konditionspass och ett styrkepass. Tror att du kommer må mycket bra av det. Och även om du inte har några problem med att du inte tränar nu så kan det komma, därför är det bra att försöka få träningen till en naturlig del av livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.