Spark i baken

Veckans blogg: Linn

Linn Herbertssons blogg.
Linn Herbertssons blogg.

Veckans Spotlife-kollega är Linn Herbertsson. Så här beskriver Linn själv sin blogg: ”Namn: Linn Herbertsson. Född: 28 mars 1987. Bloggar om: Jobb, Stureplan, träning och pojkvännen Jacob. Det är fyra ledord i bloggen om Linn Herbertsson. Linn arbetar i Malmö på ett företag som håller på med finansiell rådgivning. Helgerna spenderar Linn uppe i Stockholm. Dagens outfit, planer på studier i New York, hälsa, mode m.m. Enjoy!”

1. Vad gör du för att hålla dig i form? Vad tränar du?
Svar: Jag tränar på gym och promenerar mycket. Ibland går jag på yoga, simmar eller stripchair för att variera träningen så jag inte tröttnar. Jag äter mig aldrig proppmätt, inte så mycket för att hålla mig i form utan mest för att jag inte gillar känslan. Men det verkar fungera i alla fall. Jag tror det hindrar min magsäck från att bli mycket större.

2. Har du någon idrottsförebild? Vem och varför?
Nej ingen jag kan komma på så här på rak arm. Men jag ser upp till alla som tränar och tar hand om sin kropp och sitt liv.

Min kommentar: Bra variation på träningen och kul att även du tränar stripchair. Grymt rolig träning! Det är bra att äta sig mätt, men inte proppmätt, precis som du gör. Ät hellre mindre mål ofta för att undvika den känslan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.