Spark i baken

Veckans blogg: Juulan

Veckans blogg: Juulan.
Veckans blogg: Juulan.

Veckans Spotlife-kollega är Julia som skriver bloggen Juulan. Så här beskriver Julia själv sin blogg: ”Flicka född 92. Här får du följa mitt liv som en modeinriktad norrlänning och hur jag utvecklas inom foto för att sedan en dag bli fotograf på deltid. Min vardag delar jag med min älskade pojkvän, Oskar och min kamera. Enjoy!”

1. Vad gör du för att hålla dig i form? Vad tränar du?
Svar: Just nu tränar jag faktiskt ingenting. Men har länge tränat innebandy ett flertal gånger i veckan. Har haft en paus i sommar men ska börja träna nu till vintern igen, och då blir det passträningar på gym. Annars cyklar jag varje dag fram och tillbaka till skolan som är kanske 3-4 km enkelväg. Men som sagt så är det väldigt lite just nu. Vilket jag också känner av. Jag mår sämre både fysiskt och psykiskt! Men snart bär det av igen.

2. Har du någon idrottsförebild? Vem och varför?
Svar: Någon idrottsförebild. Hmm. Nej, jag tror tyvärr inte att jag har någon, ingen speciell iaf. Men jag ser väldigt mycket upp till de som är kring 30-40 år som är väldigt vältränade. Just för att de ser väldigt bra ut för sin ålder och ser ut att må jättebra!

Min kommentar: Va söt du är som säger att du har en paus från innebandyn i sommar, det är ju ett tag sedan som sommaren tog slut … 🙂 Men det är bra att du är på gång att komma igång igen. Du verkar vara väldigt medveten om att träningen faktiskt ger dig kraft och energi att orka med vardagen lite bättre. Jag tycker att du ska ta tag i träningen redan idag. Det är så lätt att skjuta upp det annars. Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Vilken rolig grej med ett litet träningspersonporträtt.

    Jag tränar för marathon nu efter ett skapligt Lidingölopp i år. All inspiration som finns behövs! 🙂