Veckans blogg: Glitzy – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Veckans blogg: Glitzy

Veckans Spotlifeblogg: Glitzy.
Veckans Spotlifeblogg: Glitzy.

Veckans bloggkollega inom Spotlife är Charlottes blogg Glitzy. Så här beskriver hon själv sin blogg: “Charlotte var namnet, 26 år och envis som få. Har gärna bestämda åsikter om det mesta. Skriver direkt från hjärtat, det ni ser i bloggen är den jag är. Inga konstigheter. Kan hända att vissa inlägg upplevs som lite stötande. Ni hittar mig i Linköping för det mesta där jag bor med min sambo och våra tre kissar. Men jag reser en del, framför allt till huvudstaden i jobb eller nöje. Jag driver den populära nätbutiken glitzy.se och även två solotek här i Linköping. Ni får självklart följa med bakom kulisserna titt som tätt i bloggen.

Jag skriver om allt som intresserar mig, men jag lägger störst vikt vid träning, kost, resor och mode. Jag visar upp mina outfits både till vardags och på gymmet. Det kommer ett och ett annat inslag om skönhet, inredning och lite filmtips. En och annan tävling dyker även upp då & då. Jag bjuder på mycket bilder och inte allt för mycket text.  Svårt att kategorisera bloggen eftersom jag skriver om så mycket. Men välkommen in till Glitzys värld för att bilda dig en egen uppfattning.”

Och så här svarade Charlotte på mina frågor:

1. Vad gör du för att hålla dig i form? Vad tränar du?
Svar: Just nu är det styrketräning och mycket förbränning i form av intervallträning (effektivaste sättet att förbränna) på löparbandet, eller vanlig jogging och även spinning någon gång i veckan. Men jag älskar att spela squash, men tyvärr är min partner skadad:(

2. Har du någon idrottsförebild? Vem och varför?
Svar: Nej inte direkt. Jag har nog inga förebilder i något avseende. Men däremot så har Jamie Eason grym stjärt och grymma ben så vi kan väl säga att hennes underdel är mitt mål, fast kanske –4 kg mindre muskler. Det ska vara lagom!

Min kommentar: Charlotte är duktig på att träna och gör det ofta. Keep up the good work! Tror inte att jag har så många råd att komma med till dig. Hoppas att din squashpartner snart är frisk.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eva

    Therese! Grattis till bröllopet i efterskott !
    Vill bara säga att ja testade spinning för första gången i mitt liv i torsdags (o idag va ja på mitt andra pass) o de var SÅÅÅ KUL! Tränar mkt o har gjort länge, men nu när spinning blivit en del av repertoaren känns de ännu roligare. Du är en stor del i inspirationen som fick mig att pröva. Tack 🙂 // Eva