Spark i baken

Blogg i fokus: Träningsglädje

Sara.
Sara.

Veckans blogg i fokus är Träningsglädje som skrivs av Sara. Sara är en av många gulliga personer som jag har lärt känna tack vare mitt bloggande, och nu får hon visa upp sin blogg för er. Så här svarade hon på mina frågor:

Vad handlar din blogg om?
Svar: Min blogg handlar om träningsglädje och om att våga utmana sig själv, oavsett om det handlar om att springa 5 eller 50 km eller att våga ösa lite mer på spinningen eller body pumpen. Vi klarar så mycket mer än vi tror och att våga tänja på gränserna ger en enorm belöning tillbaka i form av adrenalinkickar, lyckorus och ökad självkänsla.

Berätta om ditt bästa träningsminne!
Svar: Bästa träningsminnet måste vara en spinningklass där gemenskapen var så enorm att alla pushade på varandra genom klassen trots att vi inte kände varandra ute i det ”vanliga” livet. Känslan var så grym och musiken så jäkla bra att jag låg på 95% av maxpuls men kicken jag fick gjorde att jag kände mig hur stark som helst.

Vad är ditt bästa tips för att få träningsmotivation?
Svar: Det fina med träning är att man alltid kan variera sig. Har du tröttnat på spinningen, testa pump. Har du tröttnat på pump, testa combat. Det finns alltid en träningsform man kan byta till – eller så kan man byta instruktör. Om du löptränar, variera mellan långpass, backpass, korta intervaller, långa intervaller, fartlekar, terränglöpning… (ett annat tips är att läsa träningsbloggar – det inspirerar mig väldigt mycket!)

Vem vill du se i “Blogg i fokus”?
Svar: Jag vill se River i nästa blogg i fokus. De flesta träningsbloggar skrivs av tjejer, men River är en kille – och instruktör.

Varje vecka ska en träningsbloggare få presentera sin blogg och svara på några frågor som jag har ställt. Flera av er vill nämligen att jag ska rekommendera olika bloggar, och det här är mitt sätt att göra det på. Hoppas att ni gillar det! Och kom gärna med tips på vem du vill se “i fokus”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro "Halvan"

    Bra blogg i fokus den veckan! Har redan följt henne ett bra tag och har inga planer på att sluta 🙂 Ger väldigt bra inspiration!

    Tänkte passa på att göra reklam för en blogg; jag och en klasskamrat började skriva om vår träning för knappt en vecka sedan. Vi är sjukgymnaststudenter och siktar på att få in den vinkeln med. Just nu är det mycket bilder och humor.. och såklart träning!

    Så kika gärna in på den färska bloggen deltan.blogg.se