Nu blir det en bra dag! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Nu blir det en bra dag!

Morgonlatte från Espresso House.
Morgonlatte från Espresso House.

Sådärja. Nu blir det en bra dag. Precis som det står på min morgonlatte från Espresso House. Att må bra handlar faktiskt mycket om inställning. Det är ingen som ger dig en bra dag. Det är du som skaffar dig en bra dag. Visst – yttre saker påverkar oss, men har vi en positiv inställning och intalar oss att vi ska må bra blir det lättare att känna precis så.

Idag skaffar jag mig en bra dag. Styrketräning, jobb, möte med Blogger Boot Camp-teamet och tjejmiddag står på schemat. Se till att skaffa dig en bra dag du med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrin

  Älskar de muggarna! Helst hade jag velat gå förbi Espresso House varje dag innan jobbet bara för det (och en god latte/capucciono) men det hade blivit så dyrt. De borde börja sälja muggar med samma budskap som går att använda flera gånger (termomugg eller porslin). Hade lätt köpt en. 🙂

  Ha en fin dag!

 2. katten

  “skaffa sig en bra dag” det är ju genialt! jag ska också skaffa mig en bra dag idag!

  imorgon blir det att ta cykeln till grannstaden, ca 1,7 km, för att sedan springa ett 5-km lopp anordnat av en lokaltidning, mitt första “riktiga” lopp med startnummer och allt, spännande!!

  ville bara säga tack för en fin blogg, jag har själv “bara” varit aktiv sedan augusti förra året, men ångrar inte en sekund. jag gick från soffpotatis till sportfåne över en natt, och än så länge ser jag bara mer och mer energi, glädje och lust att få fortsätta. jag är så glad att jag äntligen upptäckt lyckan i att röra på kroppen!
  skulle önska andra upptäckte det samma, tror motion är den bästa medicinen!

  med önskan om en underbar fredag!