Livet är en schlager – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Livet är en schlager

kantarelltoast

FREDAGSMYS. Under hela min uppväxt har jag och mamma ofta gått på olika musikaler och shower. Men nu var det riktigt länge sedan. När jag däremot hörde talas om Livet är en schlager med mina favoriter Peter Jöback och Helen Sjöholm var det klart att jag bokade biljetter och igår bjöd jag ut mig och mamma på en mysig fredagskväll tillsammans, kul att få bjuda tillbaka lite när hon är snäll och ofta ställer upp som barnvakt när vi behöver hjälp.

Jag och mamma började kvällen med en promenad i det härliga höstskenet till Villa Godthem på Djurgården. Där åt vi en trerättersmeny och satt länge och pratade. Deras kantarelltoast var magiskt god, plankan med röding perfekt som huvudrätt och sedan avslutade jag med en liten chokladtryffel då jag redan var proppmätt.

villagodthem

Efter maten gick vi den korta vägen till Cirkus där föreställningen var, och vilken show! En av de bästa jag har sett. Älskar musiken, älskar skådespelarna och älskar humorn (särskilt Johan Glans karaktär) och det var med en underbar känsla i kroppen jag njöt, skrattade och torkade bort någon tår under showen.

musikal

När showen var slut promenerade vi hemåt Odenplan där jag vinkade av mamma vid tunnelbanan och sedan gick hem och sov gott. Det här var en varm kväll med bra samtal och en bra show som jag kapslar in i hjärtat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma

    Tusen Tack, för en oförglömlig kväll, med jättegod 3-rätters middag och teaterunderhållning med musik efteråt, njöt hela kvällen.Trevligt att få umgås med sin dotter på tu man hand,det blir inte allt för ofta.
    Stor kram och vi får göra om det igen.
    ILYFEAM
    mamma