Gå ner i vikt snabbt x 9 – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Gå ner i vikt snabbt x 9

"Gå ner i vikt"-hets på löpsedlarna.

Jag har precis tagit en promenad runt stora delar av Resarö där vi bor just nu. Sedan i påskas har jag roat mig med att kolla in löpsedlarna när jag är ute och promenerar – här på Resarö såg jag inga, men inne i stan har det varit mycket “gå ner i vikt”-hets som vanligt efter högtider och inför sommaren. Här är ett urval av de löpsedlar jag har sett. Vet att jag har missat några till som varit uppe, men jag tycker ändå det är mycket med nio löpsedlar sedan påsk. Hur mycket dåligt samvete och snabba “kurer” behöver vi konsumenter få?

Allt för att sälja lösnummer.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia Arvidsson Frilansjournalist

  Ja, suck och stön för dessa löpsedlar. Tyvärr påverkas ju många av dem, och den rådande trenden är “ner i vikt så snabbt som möjligt”. Men tänk om vi faktiskt tar motionen för vad den verkligen är: glädje, måbra-känslor, samhörighet, hälsa och allt annat som den faktiskt står för. Ingen våg i världen kan klå det.

  Hälsar
  Emilia

 2. Ann

  Man antar ju att det säljer förstås…lite sorgligt men ändå förståeligt så som människor lever stillasittande och utan att ha tid för rörelse (läs dålig prioritering…). Fnissar och tar till mig lite också då jag själv planerar några dagars detox…men det är mest för att liksom starta om efter semesterdekadensen. Ctrl + alt + delete!
  Ha det fortsatt skönt!

 3. Camilla

  Synd att jag missade smalreglerna, misstänker nämligen att de har kopierat Bob Harpers (The Biggest Looser) bok “The skinny rules” som faktiskt är ganska vettiga men verkligen ingen “quick fix”, då jag har läst boken skulle det vara intressant att se vad kvällsblaskan skriver i sin variant. =)