Toppar som inte är tajta – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Toppar som inte är tajta


Röhnisch, Casall, Casall.

“Hej!! Jag har en liten fråga om du har något tips på träningskläder som inte sitter jättetajt. Jag är inte jättetjock men lite mullig och vill helst inte ha linnen eller t-shirtar så man ser allting för jag skäms när jag går till gymmet eller är ute och springer. Ha en toppen dag! Med vänliga hälsningar Magda :)”

Svar: Inte ska du skämmas när du går och tränar, men det är klart att vi vill ha på oss kläder som vi känner oss bekväma i. Jag har också dagar då jag inte vill ha en alltför tajt siluett på mina kläder, och då är det bra att det finns alternativ. Samtidigt tycker jag andra dagar att det är fint med kläder som sitter åt och följer kroppens former. Men träningsmodet ger oss valmöjlighet.

Flera märken har just nu linnen och toppar som sitter lite tajtare över bysten för att sedan bli lösare ner till en tajt bred mudd. Dessa toppar älskar jag! Sköna och snygga på en och samma gång, du ser tre exempel ovan.

Ett annat alternativ är att använda kläder med mönster som förvirrar ögat lite. Nedan har jag valt ut några exempel på det. Där finns även ett exempel från Reeboks shape-kollektion där det är ett tajtare lager undertill och ett lite lösare lager tyg ovanpå.

Testa dig fram till vad du gillar att träna i för kläder. Hitta något du känner dig snygg och bekväm i – för då blir träningen roligare och du får lättare att slappna av när du tränar. Då ska du inte behöva bry dig om hur du ser ut, alla andra är ändå upptagna med sin egen träning.


Röhnisch, Röhnisch, Casall, Adidas, Reebok, Adidas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.