Spark i baken

Reebok LesMills – skor och kläder

Matt O´Tool President Reebok
Jag tog en selfie med Matt O´Tool som hade den grymma positionen ”President Reebok Brand”.

Reebok var stora i träningsbranschen på åttio- och nittiotalet, sedan tyckte jag att de tappade lite. Det var en period då jag inte upplevde att de var så heta inom träningskläder och skor. Men, de senaste åren har mycket hänt. Reebok kommer med snygga kollektioner och har bra idéer, både i sina vanliga kollektioner med olika prints och färger och i specialupplagor. I och med samarbetet med Les Mills som sträcker sig minst fem år fram i tiden kommer kläder skapas med Les Mills olika program i åtanke och kläder och skor är utvecklade med flera av Les Mills bästa instruktörer för att få fram produkter helt anpassade till deras syfte.

Under Immersive Fitness-eventet i London fick jag testa några av de nya kläderna och två par skor som släpps till försäljning med start i mitten av juni. På skyltdockorna nedan ser ni kläder för cykelklasser, bodycombat och bodyjam. Men kläderna går såklart att använda till mycket mer.

Jag måste ge en stor tumme upp för cykelbyxorna som Reebok skapat för Les Mills. Vanligtvis cyklar jag i löpartights då jag inte gillar blöjpaddingen som vanliga cykelbyxor har. Och trampar jag i vanliga korta byxor glider de upp på benen under cyklingen – varken snyggt eller skönt. Men byxorna vi fick testa under cykelklassen var grymma. De var snygga, de hade en form av gummiresår nedtill i benen för att inte glida upp och byxan var skuren för att det skulle gå att sitta skönt – utan padding! Dessutom gillade jag längden på byxan som hamnade någonstans mitt på låret. Ja ni hör, jag blev lite kär i produkten.

Reebok Les Mills

Övriga plagg vi fick testa var också bra, combatshortsen var skapta i ett stretchigt tyg så att man kan sparka utan att byxan säger stopp och det gula City Warrior-linnet var väldigt snyggt. Men cykelbyxan var min favorit. Plus att jag gillade deras nya cykelsko i blankt svart material med gul tå i unisex-modell (syns ej på bild här, visar senare).

Reebok Les Mills

Jeansbyxan kommer jag gå och prova när den kommer ut i butik (först i mitten av juli). Byxan är tänkt till BodyJam, om man nu vill dansa i jeans. Själv tänker jag mig den till en sportig vardagsoutfit. Men byxan funkar till både och då den är följsam och stretchig.

Reebok Les Mills

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.