Spark i baken

Nike AW12

Gult och lila/blått.

Smakprov träningskläder AW12. I Nikes höst/vinterkollektion återkommer flera favoriter i uppdaterade versioner. Bra material, snygga plagg och hög trendkänsla på det mesta. En del neongult, lila, blått och rött spanade jag in bland nyheterna. Men – det som verkligen fångade mitt intresse var de ursnygga mönstrade tightsen. De får mig att längta till hösten – eller i alla fall önska att de redan fanns i butik nu.

Två snygga tights från Nike AW12.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cornelia

  Alltså nu måste du svara på min kommentar även om den är på ett jättegammalt inlägg! Hehe. Det är så att jag verkligen har försökt hitta tightsen i svartvitt som det står Nike på huur länge som helst, gick på en utdbildning för två veckor sedan och där hade instruktören dem på sig och jag kunde liksom inte sluta drömma om dessa tights. Men de finns INGENSTANS förutom på din blogg, så om du vet vad de heter eller om de fortfarande går att hitta så skulle det vara guldochsilverochdiamant-värt!!

 2. Frida Andersson

  Hej! Vill passa på att tacka för en massa härlig inspiration och pepp för min träning. En härlig mix av tips, trix, nya övningar/utmaningar oc en påminnelse om en del bortglömt. Men just ni tackar jag lite extra för klädinspirationen:) för längesen skrev du om vårens lommande löparkollektion från craft. Redan då blev jag störtkär i den färgglada långarmade tröjan. Som jag har spanat och trånat efter den! Äntligen är den min:) och varje gång jag tränar i den känner jag mig lite extra glad och lycklig;) lite tramsigt egentligen, haha.. Men va sjutton, den får ut mig i spåret med ett extra leende på käpparna!! Tack igen:) keep on going!!

  1. Spark i baken

   Men så underbart! Kul att du gillar tröjan. Håller med om att snygga träningskläder gör träningen lite extra rolig 🙂