Spark i baken

Träning morgon och kväll

Våffeldagen. Våfflor är något av det godaste jag vet. Trots det gör vi det i princip aldrig hemma (men blir sugen att testa detta recept). Men ibland har jag turen att bo på ett hotell med våfflor på frukostbufféen, då blir jag glad. Får se om jag drar fram våffeljärnet ikväll. Ska ut och springa med Musse och ett gäng mediemänniskor, kan vara gott med våfflor efter det.

Men nu var det inte våfflor jag skulle skriva om egentligen, utan jag tänkte bara berätta att jag startat dagen med cykling på SATS Zenit iklädd lös topp och sportbehå från Drop of Mindfulness. Har nästan aldrig testat deras kläder, har ett par tights som är några år gamla som jag älskar då de sitter på plats under träning och är snygga, men nu fick jag hem några kläder ur senaste kollektionen för att testa och jag föll pladask för toppen jag har på mig. Skön och snygg. Gillar när allt inte är supertajt – även om jag gillar figurnära träningskläder också. Men det är bra med variation, och i kombination med tights är det fint med loose fit.

Idag blir det som ni märker träning både morgon och kväll. Numera är det ett ovant inslag i min vardag. För några år sedan såg det annorlunda ut, då tränade jag alldeles för mycket under en period när jag var på väg att bli frisk från anorexin. Ett tag tränade jag två gånger om dagen i princip varje dag, annars fick jag ångest, blev irriterad och kände mig tjock. Älskar att jag har hittat balansen idag. Jag kan träna två gånger när tillfälle ges, som idag. Men oftast blir det max 5-6 träningspass i veckan (inklusive de pass jag instruerar). Men största skillnaden från förr är inte mängden träning, utan det är känslan i min kropp. Jag kan hoppa över träningspass utan att det påverkar mig mentalt. Jag tycker precis lika bra om mig själv oavsett om jag tränar eller inte. Jag vet också att om jag hoppar en träning innebär det inte att jag blir lat och aldrig mer tränar – det var också en absurd tanke jag hade när jag var sjuk.

drop of mindfulness
Körde lite rörlighetsträning innan cyklingen, därför är jag bara i strumplästen på bilden.

drop of mindfulness

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.