Teknikträning med Maria Olofsson – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Teknikträning med Maria Olofsson

Morgonträff med Nike Training Club.

Jag mår bättre men får fortfarande inte träna. Hoppas kunna göra det på fredag istället då jag instruerar och har tennis. Men imorse gick jag ändå till gymmet då vi hade en träningsträff med Nike Training Club där vi fick testa en sport-bh och ett par capritights från Nikes Pro Combat-kollektion som är till för att ha närmast kroppen. Har sedan tidigare ett par trosor från kollektionen som jag gillar, och även känslan i dessa plagg var skön, även om jag bara tittade på under dagens teknikträning med grymma Maria Olofsson och testade ett par övningar som inte var fysiskt krävande. Blev dock väldigt träningssugen. Får ta det lugnt för att snabbt bli bra igen. Får ofta frågan när det är okej att träna och när det inte är okej att träna vid sjukdom, först och främst, lyssna på kroppen – och läs gärna ett längre svar här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Jag tänkte höra med dig om du vet någonstans i Stockholm (city) där man kan gå till en personlig tränare utan att vara medlem i något särskilt gym? Jag är medlem i ett gym där det inte finns personliga tränare, men jag skulle gärna vilja testa på att gå till en.

    1. Spark i baken

      Bra fråga, ofta behöver du vara medlem. Vet ingenstans där du inte behöver vara det, men kolla upp lite mindre ställen, finns vissa pt-studios där de inte har någon gruppträning alls. Har dock inte stenkoll på dessa ställen.