Spark i baken

Skapa Sveriges största utomhusgym

bank

Bara för att det är vinter behöver inte träningen ske inomhus, det finns finfina möjligheter till att träna ute. I samarbete med Resorb Sport kommer jag de närmsta fem veckorna att tipsa om utomhusträning, inspirera till mer rörelseglädje och bjuda på mina ResorbSpots. Allt från vardagsmotion till hård tuff träning.

Och du kan också vara med! Resorb Sport vill skapa Sveriges största utomhusgym med din hjälp. Allt du behöver är ett öppet Instagram-konto och viljan att bidra till att fler kan röra på sig, läs mer om tävlingen längre ner i inlägget.

Veckans tips! Klä dig rätt för utomhusträning
Just nu pendlar temperaturen både över och under nollan på flera ställen i landet, och det kan variera rätt kraftigt hur mycket kläder som behövs för att kunna träna behagligt utomhus. Klä dig lager på lager och sikta på att vara lite frusen de första minuterna för att sedan bli lagom varm när kroppen producerar värme. Och glöm inte mössa och vantar, där försvinner lätt mycket värme. Klä dig rätt så blir träningen roligare. Just nu trivs jag med långärmad tröja, jacka, värmande väst och fodrade vintertights.

pushup_instagram

Veckans ResorbSpot från mig – Kullen i Vanadisparken
Jag tränar gärna backintervaller i Vanadisparken. Det finns en tuff backe vid kyrkan, och högst uppe på kullen kan du njuta av utsikten över stan samt träna styrka på en parkbänk.

Tävla med Resorb Sport och vinn en skidupplevelse på SkiStar!
Ta en bild eller film på din bästa plats för utomhusträning i fjällvärlden eller hemma. Ladda upp bilden på Instagram med hashtaggen #resorbspots så är du med och tävlar om ett presentkort på 8 000 kronor på valfri SkiStar-destination. Den 20 mars utser Resorb Sport vinnaren på facebook/resorbsport och på @resorbsverige på Instagram. Varje fredag fram till dess utses även veckans bästa bild eller film som vinner ett par träningsskor från Merrell och tio förpackningar Resorb Sport.

Dina spots listas på resorbspots.com där hela Sverige kan ta del av tips på landets bästa träningsställen. Var med och skapa Sveriges största utomhusgym – ResorbSpots!

———

Detta inlägg är i samarbete med Resorb Sport.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.