Längta till träning – mjukstart, del 1 i hälsosatsningen – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Längta till träning – mjukstart, del 1 i hälsosatsningen

sommar

Under morgonens träning på SATS Zenit där jag körde styrka för magen samt min cykelklass försökte jag pigga upp vintermörkret med en blommig topp från Röhnisch i kombination med deras mörkblå shapetights. Kände mig riktigt vårpiffig.

Igår tränade jag förresten första passet med Lotta Bromé i hennes hälsosatsning. Kul att vara igång! Har man inte tränat på ett tag kan det vara tufft att sätta igång, men Lotta gjorde bra ifrån sig och det bästa är att hon redan någon timme efter träningspasset messade mig att hon mådde toppen och undrade om vi inte kunde köra ytterligare ett pass denna vecka. Precis den känsla jag ville ge första passet, lite mjukstart och lagom jobbigt och framförallt att det skapas en längtan till nästa träningspass!

sommar15

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Terese; tack! Jag var på min första morgonspinning någonsin imorse och det är tack vare dig och för att du har framställt det så bra och skönt. Och ja, det var verkligen riktigt gött och lätt dagens bästa beslut. Så tack för inspirationen och en sjukt bra blogg (har följt dig sedan 2008 :O)