En riktig träningsmorgon – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

En riktig träningsmorgon

1. Linda, Mia och Petra gullar med Tilde. 2. Dagens träningsredskap – U-shape och Foam roll. 3. Jag och Tilde på Strong Mama. 4. Snygga detaljer; crocomönstrad tröja Casall, knallrosa skor Merrell.

Morgonen startade med en pressfrukost för Casall på Metropolis gym. De som ville fick träna ett par T.O.D:s med U-shape och foam roll, men eftersom jag behöver lite lättare träning just nu nöjde jag och Tilde oss med frukost och mingel innan vi drog vidare till SATS Tule och Strong Mama-klassen. Det är bra att orka göra vanliga armhävningar innan jag börjar göra dem på rörligt underlag som en U-shape.

På Strong Mama var Tilde och de flesta andra bebisar inte riktigt lika nöjda som förra veckan så träningen gick sådär. Men en del styrka och svett blev det allt. Och jag går verkligen igång på cirkelträning – älskar den formen av styrketräning.

Underbart väder ute förresten! Var inte riktigt beredd på det. Själv hade jag klätt mig lika färgglatt (och varmt) som en skidåkare. Skönt imorse men varmt på vägen hem – men då skippade jag de gula överdragsbyxorna från Casall.

Jacka Norrona, mössa Craft, byxor Casall, skor Merrell.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Så kul att träffa er imorse. Lillprinsessan är ju bara så söt!! Träningen var sjukt jobbig – inser att mitt svar på din fråga om hur kroppenmådde får modifieras något:) Låren ömmar!!

    kram kram