Arg efter träningspasset! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Arg efter träningspasset!

Dålig träningsdag.

Har du någon gång blivit frustrerad efter ett träningspass? Det hände mig idag och det har hänt vid sällsynta tillfällen tidigare. Jag vet inte riktigt varför. Det var inget fel på Shape-passet som jag var med på. Instruktören var bra och övningarna var bra. Men, trots att jag var träningssugen ville inte kroppen riktigt vara med. Hela jag kände att jag ville ta i hårdare men det gick bara inte. Efter passet känner jag mig frustrerad och jag fick inte den vanliga sköna känslan som träning vanligtvis ger mig.

Jag har vilat två dagar denna vecka, jag mår bra i övrigt och har ätit ordentligt. Har väl helt enkelt bara en dålig dag. Men åh, så frustrerande det är när hela jag vill men jag inte riktigt känner att jag får den träning jag vill ha.

Inte ofta jag skriver sådana här negativa inlägg i bloggen, men det är också för att det är otroligt sällan jag känner så här. Men för att ge en rättvis bild av mitt liv ville jag dela med mig av dagens tankar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Jag brukar inte bli så frustrerad när det händer utan snarare konstatera att det här är vad min kropp klarar av just denna gång. Å andra sidan kan det vara tvärtom för mig också. Att jag tror att jag inte kommer orka så mycket som jag vill för att kroppen känns seg eller stel och så blir det tvärtom.När jag kommer igång känns det som om jag har alla krafter i världen.

 2. Malin

  Precis så kände jag under ToppLoppet i år, tyvärr. Jag hade inte alls hög puls men benen ville inte springa fortare så det gick bara inte, hade t.o.m. svårt att bli glad av all schysst underhållning runt om banan. 10 km har aldrig gått så långsamt!

 3. pilla

  Det är surt när det är sådana dagar – men det har vi alla…. hjärnan vill, kroppen känns bra men det klaffar liksom bara inte och man blir bara mer och mer frustrerad ju mer passet fortlöper.

 4. Deniz

  Hejsan!

  Jag förstår dig precis. I måndags tränade jag löpning och min kropp var jättestark. Men i onsadag och igår var min kropp så tung och det var inget fel på flåset utan min kropp var inte med mig. Trotts det så tvingade jag min kropp igenom träningspassen och det var riktigt tufft.
  Idag tar jag en vilodag och ska ta en härlig skogspromenad och plocka svamp.
  Trevlig helg