Äntligen träning! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Äntligen träning!

Träning i gymmet.

Ibland vill inte Charles alls att jag ska gå och träna. Men när han fick gå ut och spela fotboll med Glenn blev han glad igen och jag blev glad för att jag fick gå till gymmet. Efter att inte ha tränat på en vecka, det har endast blivit promenader på Resarö, var det extra skönt att ta i. Jag hann med tre set med latsdrag i gymmet och lite axelträning samt plankan innan det var dags för 55 minuter cykling. Jag svettades rejält och njöt av varje sekund. Var grymt träningssugen så hela jag var tacksam över att få möjlighet att träna. Har inte alls känt mig lite pigg som förra graviditeten och jag har haft en del problem, men just nu känns det bra och då är det bara att köra på.

I cykelsalen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Plankan trodde jag inte att jag fick göra nu som gravid ens! Flera som sagt åt mig att låta bli det.. (är i v 19). Tycker det är så svårt att veta vad som är ok och inte när olika personer säger olika saker, har du tips på någon enkel guide till vad som är okej under graviditet?
  Är träningsvan och tränade 3-5 gånger i veckan före graviditeten och 2-3 gånger sedan vecka 8 ungefär då jag blev så otroligt trött och fruktansvärt illamående 😉 Vill hålla igång men har blivit mer “harig”!

  1. Spark i baken

   Kolla gärna in min sajt sparkimagen.se där jag ger en massa bra gravidträningstips. Viktigaste rådet är att lyssna på din kropp och på barnmorskan, vi har alla olika graviditeter.

 2. Naomi

  Hej!
  Jag är en tjej på 15 år som skulle behöva lite hjälp med motivationen! Innan sommaren brukade jag springa i skogen ett par gånger i veckan, och min kondition var kanske inte den bästa men den blev bättre hela tiden! Problemet är att jag under sommaren inte har haft möjlighet att springa alls, och att jag nu verkligen inte har någon motivation att börja igen. Snälla hjälp, hur ska jag göra för att få tillbaka viljan att kämpa?

 3. Jenny

  Känner igen det där med andra graviditeten… Den var inte alls lika lätt som första och med en knodd hemma går det inte heller att vila hur som helst. Hoppas du fortsätter känna dig pigg och stark!

 4. Vevve

  Jag längtar så efter att få ta i. Idag var min första promenad(endast 3km) på länge och det kändes så bra att jag kanske vågar tro på att få TA I ordentligt snart!