Test: Craft långa löpartights – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Test: Craft långa löpartights

Byxorna efter ett avklarat styrkepass.
Byxorna efter ett avklarat styrkepass.

Vi är ett gäng bloggare som testar och utvärderar träningskläder från Craft. Denna omgång är det löparkläder som testas. Då jag inte springer nu under graviditeten testar jag plaggen under power walks samt cykelpass. Jag använder ofta löparkläder när jag cyklar och därför vill jag att de ska fungera bra för det.

Vi har testat kläderna under ett antal pass och ger feedback till Craft om vad vi tycker om kläderna – både ris och ros – samt presenterar våra åsikter i våra bloggar.

Veckans test består av ett par långa tights med namnet Craft PR Tights i färgen svart/gammelrosa.

Jag har testat byxorna under flera cykelpass, ett styrkepass och under yoga.

Jag gillar, nej förlåt – älskar, de här byxorna. De är mina absoluta favoriter av alla Craftplagg som vi har testat. Anledningen? De sitter skönt på kroppen, de är funktionella under träningen, har snygga detaljer (som blixtlås längst ner, lufthål bakom knäna) samt har en resår upptill som är enkel att vika ner under min gravidmage. Jag hinner knappt tvätta byxorna innan jag åter river ner dem från torkställningen och tränar ett nytt pass i dem – så efter flera tvättar vet jag att de håller sig bra. 

Det finns faktiskt ingenting som jag inte gillar med byxorna. För mig är de allt vad ett par träningstights ska vara.

På en skala från 1-5 ger jag tightsen en solklar femma (tror faktiskt att det är första plagget som får full pott hos mig).

Vill ni läsa de andra bloggarnas recensioner gör ni det här: Kenth, Sara, Sofia, Karin och Emil.

På torsdag kommer nästa recension!

Läs förra veckans recension om två tröjor här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  jag testade dem där precis i en affär. Är på jakt efter ett par tajts att ha nu när man ute och springer och när det blir lite varmare. Så jag måste fråga hur kallt tror du dem klarar ute? Man blir ju varm när man springer men det får ju heller inte vara för tunt. Vad tycker du förresten man mer ska satsa på för kläder för att kunna jogga ute nu? har alltid hållit mig inne och tränat men när den säsongen tar slut nu där jag bor så måste man ju ta sig ut istället.

  1. Terese

   De funkar toppen att använda ute nu. Jag skulle springa i tights, träningstopp med korta armar och vindtät jacka om jag sprang nu – lite beroende på vädret såklart. En solig dag kanske det räcker med en kortärmad topp eller bara en tunn långärmad tröja.

 2. Jenny

  Jag har också dessa tights och jag håller med om att de är rent ut sagt…Skitbra! Sen gör det ingenting att de är grymt snygga också! Jenny