Spark i baken

Mål och utmaningar 2012

Ett år är tillända och ett nytt spännande står redo att fyllas av utmaningar, upplevelser och drömmar. Vad vill du ska ske 2012? Jag är inte mycket för nyårslöften. De bryts oftast efter någon vecka. Däremot sätter jag gärna mål för mig själv och tänker ut vad jag vill ska hända under året. Dessa händelser skriver jag upp i ett brev till mig själv för att jag mentalt ska göra dem verkliga. När tanken väl är född och jag fysiskt har skrivit ner dem, blir det lättare för mig att nå dem även i verkligheten.

Några av mina mål 2012:

– Jag springer Stockholm marathon på en bättre tid än förra gången jag sprang

– Jag instruerar en grym cykelklass på the Nike Blast i Globen

– Jag åker Tjejvasan och njuter av det

– Jag åker till IHRSAs träningskonvent i USA (om någon kan hjälpa mig att få detta mål att gå i uppfyllelse, skicka ett mejl)

Resten av mina mål och utmaningar håller jag för mig själv tillsvidare. Jag sätter inte bara mål inom träningsvärlden, har även andra mål inom karriär och privatliv som jag vill uppnå.

Så min fråga till dig att ställa dig själv är – vad vill du ska ske 2012? Gör svaret till verklighet! Må bättre, bli starkare, klara den där tävlingen eller utmaningen du drömt om. Kanske bli instruktör? Kanske springa marathon? Som ett känt sportmärke brukar säga, just do it! Du bestämmer vad du vill fylla ditt 2012 med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  schyssta mål! Jag ska ta och knapra ihop jag med, alltid bra att lägga upp dem på bloggen blir det ännu svårare att inte hålla dom om motivationen skulle tryta!:)

 2. Sara Jonsson

  2012 har jag som mål att springa 5 km på under en halvtimme (har sprungit på 33 minuter som bäst för några veckor sen), springa milen (har aldrig gjort men alltid drömt om) och som utmaningsbonus lära mig att stå på händer. Försökte igår och det gick katastrofdåligt. Kan bara bli bättre! Är så peppad 🙂

 3. ANNA

  Lät som fina mål det där! 🙂 Själv blir detta ett mycket spännande år för mig då jag fyller 18 år (hjälp!). Detta tänker jag fira genom att sätta personligt rekord på milen i lundaloppet som lägligt nog sammanfaller med den stora dagen!

 4. Caroline

  Jag satt och funderade på det här med nyårslöften och förväntningar på 2012, och kom fram till vad det enda vettiga löftet/målet är för mig; Att 2012 ska bli det roligaste året i mitt liv, och att det är jag som ska göra det till det roligaste! Sen tror jag att alla goda prestationer och förbättringar, varesig det gäller träning, arbete, studier eller socialt liv kommer på köpet. Möjligtvis kan jag tänka mig att lägga in en önskan om att mina trasiga knän skall återhämta sig så att jag kan få löpträna under sommaren.

 5. M

  Jag har inte funderat så mycket på det nya året än. Försöker njuta av ledigheten och vara i nuet då jag vet att jag kommer ha massa jobb ivår: men såna här snabba:

  bli bättre på att få in styrketräningen i vardagen
  bli en bättre sambo och flickvän – jobba med tålamodet och inte ta hem jobbstressen utan lämna den på jobbet
  bli bättre på mitt jobb

  1. Spark i baken

   Absolut, det gäller att leva i nuet, men samtidigt är det bra och veta var man vill att ens liv ska leda. Då vet du hur du lever bäst i nuet 🙂 Lycka till med dina mål!