Utmaning i bloggen – ja eller nej? – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Utmaning i bloggen – ja eller nej?

Ställningen just nu.

Jag har inte hunnit ladda upp söndagens löprunda än men har ändå ingen chans mot de grymma resultat som vissa i Spark i bakens novemberutmaning har presenterat. På grund av min förkylning blir det inte heller några fler löpsteg innan vi är inne i december.

Jag är sugen på att fortsätta köra någon form av utmaning med er. Nu körde vi med Nikeplus där löpning och alla former av promenader räknades. Har du tips på hur en framtida utmaning här i bloggen ska se ut och hur resultaten ska redovisas, tipsa gärna i kommentarsfältet. Det är bara om ni tycker det är inspirerande och roligt som vi kör dessa utmaningar. Annars är det ingen mening för mig att lägga ner energi på att skapa en utmaning, följa upp resultatet och dela ut priser, så kom gärna med dina synpunkter och förslag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Jag tycker det är jätteroligt och motiverande med utmaningar som denna. Jag tycker att det är en jättebra idé och hoppas att det blir flera liknande utmaningar framöver.

 2. Pernille

  Den här utmaningen betydde att jag sprang mer i november än vad jag annars hade gjort och det var helt klart en höjdare. Jag tycker absolut det är kul med såna utmaningar där man kan se sina resultat fortlöpande, mer sånt! Men det är klart att det är svårare att kontrollera om man inte har en app eller liknande som registrerar automatiskt.

 3. EmePet

  Jag har äälskat denna utmaningen. Så många gånger som jag har ställt kl på halv sex har aldrig hänt innan. Och jag är glad att jag har sett tjusningen med att springa innan jobbet. Idag avslutas utmaningen och ikväll blir d ett sista löppass!!

 4. Fanny

  Gärna utmaningar som sträcker sig kanske bara 1-2 veckor men även där det skulle finnas mera “tröstpriser” till deltagande så att alla skulle ha en chans att vinna något fast man inte skulle höra till top1-top10. Kanske veckoutmaning att alla som deltagit i den har chans att vinna något bra?:) Möjligheterna är många! Men denna utmaning har peppar igång mig otroligt mycket!!

 5. annica

  Jättekul idé! Jag hade lätt hakat på om jag inte varit mitt uppe i en flytt även om mycket av min träningstid går till spinning och gym som inte räknades 😛

 6. Anna - på studs

  Hej – hade gärna varit med, men har varken Nike+ eller en iPhone, kan man kanske göra en utmaning där man kan följa utvecklingen på annat vis, via nån app som finns även för Symbian/Nokia? 🙂

 7. Camilla

  Jag skulle vilja ha en likadan utmaning igen, men där hastigheten och längden på alla rundor syns. Då kan det t ex finnas priser för snabbaste 10km, längsta rundan osv. Vet inte om det är genomförbart, men det skulle vara roligt.