Träningsutmaning NTC och Spark i baken – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Träningsutmaning NTC och Spark i baken

Vinn dessa skor i Spark i bakens träningsutmaning!

Nu kära läsare är det dags för en träningsutmaning igen. Förra gången, i november, låg fokus på promenader och löpning. Men nu när vi är mitt i vintern kör vi en utmaning där du kan träna var som helst när som helst. Det enda du behöver är en iPhone och en nedladdning av Nike Training Club (NTC). Nedladdningen är gratis. Jag är ledsen att endast iPhone-användare kan vara med i utmaningen, men tyvärr är android-versionen av NTC försenad. Utmaningen kommer att pågå i två månader januari och februari och vinnaren får ett par NIKE FREE TR TWIST (se bild) till ett värde av 1 100 kr.

Tävlingsregler:
ladda ner NTC till din iPhone om du inte redan har den appen
– ta en skärmdump av dina minutrar (se bild nedan) för att jag ska veta din starttid. (Tryck ner tillbaka/hem-knappen samtidigt som power/sleep så tar telefonen en skärmdump som hamnar i katalogen med bilder)
– mejla mig din skärmdump till sparkibaken@gmail.com och märk mejlet “NTC bild 1”, skriv namn, skostorlek och adress
– sedan är det bara att träna på i två månader med appen och samla minutrar
– den 1 mars tar du en ny skärmdump med dina minutrar och mejlar mig, märk detta mejl “NTC bild 2”. Även en kort beskrivning om hur träningen har gått till ska mejlas
– den som har tränat flest minuter vinner. Blir det oavgjort avgör motiveringen. Misstänker jag fusk blir man diskvalificerad från utmaningen.

Ju fortare du tar första bilden desto mer tid har du att samla träningsminuter. Lycka till!

Ta en startbild på dina minuter och skicka till mig.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina

  Jag har en fråga!
  Måste man följa något av träningspassen för att minuterna ska registreras? Hur gör jag då om jag exempelvis går på ett spinningpass eller något annat?

 2. Linda

  Jag får det inte att fungera. Men är så sugen på att vara med! Ska det registreras först? Ska jag gå in på quick start? Men den är grå, går alltså inte att klicka på… hälsningar Linda

  1. Spark i baken

   Ladda ner appen och registrera dig. Sedan ska dina minuter (0 min) om det är första gången synas. Den bilden tar du en skärmdump av och mejlar mig.

 3. Ylva

  Hej Spark

  Jag vill vara med och tävla men befinner mig i Vietnam. Jag lyckas inte skicka mail härifrån, så jag skickar min bild 1 när jag kommer hem.

 4. Linda

  Jes jag är också med!! Precis laddat ner appen! Men ska jag träna först ett pass och samla minutrar innan jag tar första bilden?
  Hälsningar Linda

 5. Carina

  Jag tänkte också haka på en omgång med detta håller på att ladda hem NTC nu.

  Börjar vi nu med det samma eller först från den 1 jan..?
  Skickar Bild när jag är klar

  //Cee

 6. Camilla

  Åhh, jag är sugen men jag ska “fitnessfightas” hela januari och tror att den träningsmängden som finns i programmet (1 timme dagligen) är mer än nog för mig…

 7. M

  Kul! Har just precis klickat hem en iPhone, så jag blir ju antagligen liiite sen i starten, men får se till att ta igen det bara jag får den då 🙂

 8. Jennie

  Åh så synd att den inte finns till android! Hade jättegärna varit med och tävlat. Får istället önska lycka till till er som tävlar!