Spark i baken

Tävling: svettsäker trådlös hörlur

BackBeat FIT

Det var länge sedan vi hade en tävling här i bloggen, men nu är det dags igen. Jag har ett par trådlösa hörlurar, BackBeat FIT från Plantronics, att tävla ut. Lurarna är svettåliga, smidiga och fungerar att prata i – om det ringer mitt under löprundan och du absolut vill svara. På bilden syns den limegröna varianten, men det är en blåfärgad jag har som vinst.

För att tävla:
– kommentera detta inlägg och skriv vilken låt du helst lyssnar till i dina lurar
– motivera också varför det är just den låten du lyssnar till.

Senast den 18 maj behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare. Lycka till!

På tal om tävling: Grattis Johanna och Ingrid som har vunnit mars och april månads utlottnig i #sparkibaken365 (era vinster är på väg hem till er). Läs mer om utmaningen här och var med och tävla om maj månads bokpaket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria F

  Tänk om, tänk om…. hoppas jag vinner, för mina favoritlöparlurar har precis gått och blivit glappa 🙁 Det är nästan omöjligt att välja bara en endaste favoritträningslåt. Vissa låtar poppar upp, är underbara för en stund och försvinner sedan medan andra hänger med år från år. De träningspass då jag lyssnat på Winnerbäck är oräkneliga och här är en av många favoriter ”Elegi”. Hans röst, hans texter och hans sätt att behandla språket på går rakt in i hjärtat på mig och tröstar, stärker och peppar! Men just exakt nu är jag väldigt förtjust i Calvin Harris och jag väljer låten ”Under control”. Jag älskar att spinna intervaller till den eftersom den byggs upp mer och mer, har en taktfast, pumpande bas och även att man kör stenhårt så har man läget ”under control”. Jag har redan börjat leta låtar till höstens pass och hans ”Summer” är en het kandidat inför nästa termin 🙂 Nu hoppas jag på tur!

 2. Rund är också en form!

  Jag älskar Veronica Maggios: ”Jag kommer, jag kommer, jag kommer. Jag är nästan däääääär!”
  Lätt att mentalt intala sig att man nästan är där (i ”mål”) även om det är en liten bit kvar. 🙂

 3. Jenny L

  Om det är en sån där dag när jag inte riktigt vill träna så börjar jag med att lyssna på Olof röhlanders peptalk ”innan träningen” och sen kör jag igång med ”jag är en vampyr” med Markus krunegård. Underbar låt som har högt tempo från start och får mig att le. Och så ska det vara tycker jag, träning ger så mycket glädje!

 4. Madeleine

  Jag tycker om att lyssna på nya låtar när jag springer. Just idag fick jag ett extra ”go” i benen till John De Sohns låt ”Wild Roses”. Den fick mig att må bra och njuta av livet i det soliga, härliga vädret 🙂

 5. Banafshe

  Morgonlöpning är det bästa som finns, och som första ”uppvärmningslåt” brukar jag ha ”its a beautiful day” med U2! Gillar känslan och budskapet:) sen blir det house-musik för hela slanten;)

 6. Agneta Lindell

  Trådlösa hörlurar gör livet lättare – eller i alla fall då man tränar.
  Den låt jag helst lyssnar till i mina lurar är ”This is what it feels like” för att det är fantastiskt ös, medryckande, man får ett flöde och go i kroppen. Texten går rakt in.

 7. Elin

  Jag har fått en hangup på Rainmaker med Emily de Forest efter Eurovision, gissar att den är i perfekt tempo för mig för den får mig alltid på bra humör och ger extra studs i benen 🙂

 8. Caroline Holst

  Just nu springer jag helst till låten Birthday med Katy Perry! Den har sån härlig melodi som man blir glad av, och då kommer det massa endorfiner i kroppen som gör att man kan fortsätta springa med känslan av att man är stark och med ett leende på läpparna 🙂

 9. Camilla

  Jag lyssnar på Alexandra Burke och Broken heels. Alltid när jag springer, alltid när jag tränar. Det är nåt magiskt i den låten som alltid får mig att kämpa lite hårdare. Jag tröttnar aldrig!

 10. Emelie Li

  Just nu är det Spring med Timbuktu som oftast går på repeat vid löppassen. Beslutsamhet, styrka och helt enkelt jävlarannama flyger i mig bara jag hör introt.

 11. Ellinor

  Lars Winnerbäck är ju min absoluta favorit, men när jag springer lyssnar jag allra helst på en ljudbok – just för tillfället en dokumentär bok ”Jakten på Kapten Klänning”. Jag kan inte lyssna på musik och springa, för då måste jag absolut hålla takten (som gammal dansare och musiker är det svårt att inte röra sig i takt med musiken) och det är för besvärligt att hitta låtar i ”rätt tempo” (och sedan byta ut allihop när man blivit snabbare ;). Därför blir det ljudbok och med den försvinner jag in i handlingen och tänker knappt på att jag springer!

 12. Caroline

  Jag lyssnar allra helst på KENT – ALLT HAR SIN TID. Den tycker jag om att lyssna på i starten av ett löppass för att den startar lugnt och ökar successivt i tempot. Låten får mig att le, sjunga med och ta i lite extra, låten är bra både för att tempot stegras men också för att låten förmedlar ett budskap som tilltalar mig. Tack för en mycket inspirerande blogg och en bra tävling, Kram Carro! #lerförminkropp

 13. Sandra

  Hej!
  Min favorit i lurarna är blondies ”one way or another” den gör mig glad och dessutom passar takten in extra bra i löpsteget

 14. Ike

  Hej!
  Jag lyssnar på ” stort liv” av Lasse Winnerbäck när jag springer genom våren, en tidig morgon i Hagaparken. ”Solen går upp över kåk och gränd, våren är ung och oanvänd…”Den får mig varje gång att le och jag kan inte låta bli att låtsats att jag hoppar tresteg för att jag blir så glad av allt det vackra runtomkring mig, den krispiga luften, solen, de små tappra blommorna, en frisk kropp, den kommande sommaren.

 15. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och lyssnar allra helst till låten ”Long Time Traveller av The Wallin’ Jennys”. Det är en låt som verkligen har etsat sig fast i mitt hjärta nu på sistone, och som funkar utmärkt när man är ute och springer eller vill varva ner. Ibland är det faktiskt inte det där låtarna som gör att man får upp farten som är allra bäst.

  Kram Sanna

 16. Cecilia Karlsson

  En låt som gör mig glad och peppad är All night med Icona Pop. Då den dyker upp under boxpasset blir det genast lite mer kraft i slagen.

 17. Ingela

  Jag har tonåringar = inga hörlurar! Av någon anledning verkar de alltid behöva mina hörlurar mer än jag själv. Hade jag hörlurar skulle jag lyssna på ”Just give me a reason” med Pink, när jag tränar. Eftersom jag dessutom har två småbarn och aldrig tittar på tv, eller har så mycket ledig tid, skulle jag även använda dem till att lyssna på annat intressant när jag tvättar, städar, promenerar med hunden…

 18. Anna

  Simply the best med Tina Turner. När jag genomförde Klassikern för ett par år sen var denna mitt ”ledmotiv”. Får alltid en sådan bra feeling och kraft när jag hör den. Känner mig okrossbar!

 19. Anna Kassfeldt

  Just nu måste jag ha med ”Addicted to you” med Avicii på mina joggingrundor. Jag har tränat hela mitt vuxna liv, men först nu 35 år gammal och 2 barn senare är jag verkligen ”addicted”. Istället för uteslutande gruppträning så har jag börjat jogga målmedvetet och tränar styrketräning (delvis med PT). Jag vill vara stark och orka – och ju starkare och snabbare/uthålligare jag blir desto mer motiverad blir jag – och fullständigt beroende!

 20. Kristina Persson

  Hej! Min favvolåt på joggingturen är olika beroende på hur långt jag springer. Med en vikt på över 80 kg då är bra musik en riktigt motivationshöjare. Timbuktus låt spring är kanon. Även Coldplays A sky full of stars ligger varmt om löparhjärtat. Men Vance Joy med låten Riptide är just nu den bästa enligt mig. Låten får mig att tänka på nåt annat än hur jobbigt kroppen tycker att det är och vips så är milen avverkad 🙂

 21. Anna

  Perfekt med trådlösa hörlurar! Jag är en allätare och gillar variation, varför jag på mina powerwalks runt Kungsholmen på söndagar gärna lyssnar på diggilistan. Varierad musik och alltid det bästa just nu utan att man tröttnar på samma låtar!

 22. Sanja

  Just nu är favoritlåten All of me med John Legend (Tiësto remix) eftersom jag med den i öronen glömmer allt annat och enbart fokuserar på mig själv, vägen och målet.
  Musiken ger mig nya krafter när jag inte orkar längre men utan musik hade jag nog inte orkat alls. Jag är en person som aldrig varit sportig, som aldrig ens spelat någon sport eller tränat mycket men som nyligen hittat kärleken till löpning tack var dig och andra löpare som inspirerat så mycket med era bilder, ord och er passion. Jag hoppas att jag vinner hörlurarna för jag kan lova dig att dem kommer att slitas ut och användas till den dagen de går sönder. Vinner jag inte så skall du ändå ha ett stort tack för all inspiration och motivation. Om någon som jag kan bli en löpare så kan alla, inga ursäkter 😉 kram

 23. Sofia Frisk

  Jag lyssnar helst till Do What You Want med Lady Gaga.

  Den ger mig energi och extra tryck i benen när jag springer samt även vid styrketräning.

  Lyrarna verkar kanonbra!

 24. Malin

  Min bästa springlåt just nu är Spring med Timbuktu. Med musik i öronen och speciellt den låten känns det som man är med i en musikvideo där man själv är huvudpersonen, väldigt peppande 🙂

 25. Johanna B

  Jag brukar (pinsamt nog) leta fram och lyssna på Carolas gamla slagdänga ”Fångad av en stormvind” när benen känns tunga under joggingturen. Den påminner mig om en dag när jag var liten och tillsammans med syster och kusin bestämde oss för att anordna musikframträdande för våra föräldrar. Vi övade och övade. Och så tvingade vi föräldrarna att bänka sig som publik och så minade vi en konsert. Jag ”sjöng” ”stormvind” och avslutade med konfetti. Jag kan fortfarande hela texten. Glädjen i minnet och befrielsen i att tänka sångtext istället för tunga ben ger ny energi åt löpningen. Varje gång.

 26. Ida

  Hej!
  Vad roligt med en ny tävling!
  Just nu är min favoritträningslåt Find Tomorrow (Ocarina), den är perfekt eftersom den blandar house och pop. Låten får mig alltid att springa snabbare och klara den där sista jobbiga backintervallen. Dessutom ger den mig massa härlig energi, glädje och glada minnen. Den här låten kommer garanterat gå på repeat på lördag på varvet när det är som jobbigast vid Avenyn, och jag är övertygad om att den kommer få mig att slå personbästa!

 27. Sandra

  ”Dont you worry child” med SHM är min pepplåt! Den påminner mig om att ingenting är omöjligt, att jag kan nå mina mål, att jag är stark och jag har en son som bevisar det.

 28. Ingrid

  Ciaras ”Got me good” had jag lyssnat mycket på sedan den släpptes. Den har ett snabbt tempo perfekt till träning! Dessutom har den en härlig text som man blir glad av! Låtens energi smittar av sig! 😀

 29. Jonna

  Det finns så otroligt många låtar men jag kommer alltid tillbaka till samma – Footloose med Blake Shelton (originalet är också bra men den här är lite extra schwung i 🙂 )
  Och det är min favorit för att jag har alltid HATAT att löpa och springa för att det är så evinnerligt tråkigt och jag orkar ingenting.
  Men med press från min mamma (som lätt springer en mil under en timme, orättvist) så prövade jag ändå och märkte att det faktiskt var lite kul och att jag faktiskt kunde komma en bit innan jag stannade. Den här låten får mig alltid att nästan skutta fram och utan den i öronen är det faktiskt inte lika kul, den måste finnas någonstans i listan för att jag ska få den där extra boostern och orka lite till!!
  Tack för fin blogg

 30. Rebekka

  Hej! Vilken rolig tävling 🙂

  Jag lyssnar helst på låten Happy – Pharrell Williams, när jag tränar.
  Jag har precis kommit igång med träningen igen efter en tids uppehåll och allt känns så härligt och svettigt, och när jag sätter igång denna låt så kan jag bara inte sitta still! Den är så härligt positiv och jazzig att det sprätter till i benen!

  Tjolahopp!
  [email protected]

 31. Gerda

  Vilka härliga hörlurar, att det är dessutom är den blå varianten som är i vinstpotten gör att jag hoppas ännu mer på att vinna eftersom blått är min favvofärg.

  Kan tyvärr inte springa för tillfället pga en dålig axel (vet att det låter lite konstigt då man inte direkt använder axeln när man springer, men hela kroppen hänger ju samman….) men jag är ute och går snabba promenader ofta och då lyssnar jag alltid på musik. Musik är min ventil i vardagen, utan musik och motion mår jag helt enkelt inte bra.

  Favvomusiken när jag är ute och går/springer är lite olika men två låtar som alltid är med är Living After Midnight med Judas Priest och Så gott att må bra igen med Peter Lemarc. ”Living After Midnight” är bäst just för att den peppar mig så otroligt bra, hur trött jag än är så när den låten kommer så får jag nya krafter. ”Så gott att må bra igen” för den beskriver verkligen hur bra jag har det nu, efter många långa svåra och tuffa år i ett olyckligt äktenskap.

  Vet att jag eg bara skulle skriva 1 låt, men kan inte bestämma vilken av dom det skulle vara…. Vill passa på att tacka dig för en härlig och intressant blogg som utstrålar livsglädje och att du delar med dig av små tips hela tiden. Att läsa din blogg gör mig glad. Mvh Gerda

 32. Lina

  Hej!

  Tusen tack för en bra blogg! Bra träningshörlurar är då inte lätt att hitta och ofta är de bästa dessutom väldigt dyra och något man måste snåla in på när man är student.

  Det är supersvårt att endast välja en låt då jag tycker att hela ”180 BPM Running Workout Mix” albumet är superbra kombinerat och peppande. Den låten som jag blir gladast av, som får mig att få den där perfekta hållningen och verkligen ta i ordentligt i min träning skulle jag nog säga är ”Here’s to never growing up – Remix” med Paulette.

 33. Jennie

  Jag har börjat lyssna på MIKA och speciellt då åter ”Origin of love” Jag lyssnar på den för att man blir så himla glad och man tänker inte på hur jobbigt det kan vara att springa, utan man bara försvinner in i en typ av meditation och helt plötsligt är man framme och har sprungit 8 km utan problem.

 34. Lisa

  Åh BRA tävling!

  Jag lyssnar helst på David Lindgren – Skyline. Den är PERFEKT för att hålla tempot och, om viljan finns i benen, också köra härliga intervaller. Jag blir alltid glad när jag lyssnar på den och den påminner mig om våren, vilket är himla bra när hösten och kylan kommer och det blir lite svårare att gå ut och springa.

 35. Martina Westergren

  Min favorit att springa till (när lurarna sitter kvar i öronen ska tilläggas….. Nya BRA lurar behövs verkligen) är det känns perfekt med Joakim Berg.

  Varför? För att jag älskar löpningen. Den får mig att orka kämpa för att bli frisk från ortorexin, för jag vill verkligen orka springa. Så titeln ”det känns perfekt” symboliserar att det faktiskt just nu känns perfekt att kuna ta ett löpsteg igen. Eller flera löpsteg på rad faktiskt.

  Kram

 36. Cherie | Börja Spring

  När jag tränar löpning lyssnar jag gärna på någon låt med Joddla med Siv och det för att jag har så härliga sommarminnen några år tillbaka när vi såg dem live. Så det gör att jag springer med ett leende på läpparna när jag hör någon av deras låtar 🙂

 37. Frida

  Härlig tävling! Vore jätteskönt att kunna ha dessa på mina morgonrundor.
  Jag lyssnar mer än gärna på ”Fuck you- Maria Mena”.
  Härlig text som ger än glöden att visa alla hur bra man faktiskt är, att alla som någonsin sagt att man inte klarar något har fel. Att man är bäst!
  Takten och basen får mig att sjunga tills rösten inte orkar mer och den gör att min kärlek för träningen kommer fram. Känslan att springa genom skogen vid vattnet vid soluppgången och lyssna på denna är fantastiskt.
  Jag är här och jag är inte klar än, ni hade fel, jag hade rätt. Världens bästa känsla!

 38. Izadora Helsing

  Jag lyssnar på Sabatons nya låt To Hell And Back. Jag verkligen kämpar för att ta mig ut och springa terränglöpning och när jag ser den där hemska backen som jag alltid fruktar för så sätter jag på denna låt och lyckas sprinta uppåt och vidare! Det är viktigt att hitta en låt som passar just dig och ditt tempo när man springer och denna låt passar mig som hand i handsken! 🙂 Rock har en bra takt för backintervallerna och dessutom så känner man sig så jäkla stark när man springer till denna låt! 😉

 39. Jenny Klint

  Har precis kommit igång igen efter att ha fött mitt fjärde barn och skulle verkligen behöva ett par bra lurar under mina barnvagnspromenader och så småningom löpturer.

  Jag lyssnar just nu helst på Stars Align med Laleh för att den gör mig glad och får mig att känna mig peppad!

 40. Carolina

  Tack för sund o peppig blogg!

  Min låt är shakiras waka waka. Sprang ett underbart långpass en solig vårkväll för snart exakt fyra år sedan o då kom den låten på radio, som jag lyssnade på då. Allt stämde; tempot, stegen, flåset..! Så fort jag hör den får jag ett sånt lyckorus så den är numer alltid med på mina pass!

  //Carolina

 41. Jennie

  Hej!

  En låt jag gärna lyssnar på när jag är ute och springer är Eye Of A Tiger. När den kommer igång känner jag mig som en riktig krigare. Alla hinder (som tappad ork eller en lång, hemsk backe) möts av nyfunnet självförtroende om att jag kommer klara det lätt som en plätt.

  Med vänlig hälsning,
  Jennie

 42. Maria Petri

  Unconditionally med Katy Parry. Det finns så mycket känslor och power i låten. Den förmedlar ett budskap för mig att öppna upp hjärtat och vara öppen för nya saker som dyker upp. Dagens morgonpromenad ska ge kraft, nyfikenhet, skapa energi till att se möjligheter och ge oss en glad attityd till dagen.

 43. Lovisa Balck

  Jag lyssnar helt på svensk musik nu när jag springer i skogen under våren. Favorit är låten ”Sverige” med Kent, det är en grön skog runt om mig, ett rådjur står vid kanten och äter lite gräs, och solen har precis gått upp. Löparglädje på hög nivå!

 44. Jenni

  Jag lyssnar alltid på något upptempo, dansgolv och fest. Då blir jag som mest taggad!
  Den senaste låten jag ”hittat” är Beltek – inhale. Den har skön bas och peppar mig riktigt ordentligt i de ösiga partierna. Att dra ett tungt set marklyft eller några extra chins blir inga problem!
  Nä nu blev jag sjukt taggad på att träna! haha.

 45. Sara Holm

  Hej jag har många favoritlåtar men två st låt som har gjort att jag har kommit tillbaka i träningen efter 3 månaders gips är. Fall out boy: my songs know what you did in the dark och Takida: I am the world.

 46. amanda

  min favvolåt just nu är ”all the way” med timeflies, för det är så härligt flow i låten! blir sjukt peppad av den på löparrundan 🙂

 47. Rebecka

  Jag lyssnar helst på Burn med Ellie Golding när jag kör hårda benpass då jag vill att det ska bränna riktigt ordentligen i låren. Som tur är har de den låten på Les Mills Bodypump-pass nu också, så det är helt perfekt!

 48. Ida

  Min all time favorite låt att springa till är Paper Planes med M.I.A.
  Om jag är relativt ensam ute i skogen kan aldrig riktigt låta bli att forma händerna till små pistoler och skjuta med när skotten i låten kommer 🙂
  Låten funkar alltid som en liten energikick när jag är ute på rundan eller sprintar intervaller, löpningen blir för mig oftast mindre jobbig och roligare när man kan flytta fokus under en låt!

 49. Joanna

  Är ny som löpare och tycker det är häftigt att känna vilken kraft det finns i benen vid en tuff uppförsbacke när det är en riktigt bra låt i lurarna.
  Använder just nu ett par lurar som mer är utanför öronen än i. Skulle vara en häftig kick att få nya lurar, kanske till blodomloppet den 3/6 som är mitt absolut första lopp!
  Allt med Håkan Hellström fungerar.
  Långsamma låtar när jag ska springa länge och snabbare låtar vid intervall löpning. Kom igen Lena gör mig alltid lika toksprallig!

 50. Mira

  Jag lyssnar helst på låten Happy av Pharrel Williams. Man blir glad av det och får mycket energi, så man orkar med jobbiga backintervaller 😉

 51. Jenny

  Min absoluta favoritlåt just nu är Philip Philips – Home, den är som ett soundtrack för mitt liv för tillfället då jag just flyttat till England och försöker göra mig hemmastadd här. Löpning är något som jag börjat ägna mig åt mer och mer sedan min flytt hit, all form av fysisk aktivitet gör underverk mot hemlängtan och orostankar!

  Tack för en härlig, varm och inspirerande blogg!

 52. Theresé

  Åh vilken perfekt vinst! Jag har supersvåra att hitta hörlurar som sitter kvar i öronen när jag springer, men dom här ser ju perfekta ut!
  Min favoritlåt när jag vill orka lite till eller behöver extra pepp är #thatPower med Will.I.Am – den ger mig mer power!

 53. Emelie

  Jag vill lyssna på hård musik, gärna med tempo och basgångar så man får lite snabb taktkänsla. Raubtier har en låt, BRÄNDER, som gör mig galet glad. Det är som att lyssna på en schlagerlåt som snedtänt på anabola. Oavsett avverkad sträcka på löpningen, oavsett mängd producerad svett, oavsett dålig motivation, när den låter kommer orkar man den där lilla tempoökningen, de där extra repsen.. galet bra 🙂

 54. Angelica

  Jag lyssnar helst på Eminems-Loose yourself och Avicii. Bra takt i dessa för jag kan ej springa med långsam musik eller punk 🙂

 55. Hanna Paulsson

  För tillfället lyssnar jag på Sanna Nielsens Undo när jag springer. Sanna är en fantastiskt kvinna och en inspiration. Låten stärker mig, den ger mig en känsla av att vad som än sker i livet (i med- och motgång) kommer jag gå stärkt ur det.

  Tack för all inspiration du ger med din blogg.

 56. Agnes

  Hej Terese, och tack för all daglig inspiration och träningsglädje du ger mig genom bloggen! Vilken bra tävling! Som fattig, löparälskande student med trasiga hörlurar, vill jag såklart ge mitt bidrag! 🙂

  Jag har länge älskat att springa men det var först när jag började lyssna på musik under löpturerna som jag verkligen hittade ytterligare en dimension till löparglädjen! Jag uppdaterar ofta min löparspellista, men en låt som alltid ligger kvar är Take on me med A-ha. Jag har alltid älskat den låten och den påminner mig varje gång jag hör den om allt som är underbart i mitt liv. Så när jag springer till den, oavsett hur slut jag känner mig, får jag ALLTID extrema extrakrafter och energi! Om alla låtar jag sprang till hade den egenskapen, skulle jag vara helt ostoppbar i löparspåret, och jag hoppas att alla har en sådan där magisk låt som ger dem superkrafter! Musik kan vara ren magi i kombo med löpning, uppenbarligen! 😉 Tack och kram!

 57. Kajsa

  Ååå jag som letat efter bra sporthörlurar! 🙂

  Just nu lyssnar jag gärna på Waves med Robin Schulz. Supeskön låt att lysna på under långlöppasset där man bara vill ha ett skönt flow 🙂

 58. Jessica Sundberg

  Jag lyssnar gärna på klassikern Simply the best med Tina Turner. Dels är den svängig, dels stärker den mig och mitt självförtroende. Jag är faktiskt bäst, bra som jag är, och det är viktigt att ge sig den klappen på axeln ibland!

  Kram!

 59. Jenny

  Åh, mina favoritlurar som jag haft i många år gick sönder förra veckan så det hade ju varit perfekt att vinna ett par nya!

  Min favoritlåt just nu är I Am the World med Takida för den peppar mig något grymt när jag kör intervaller! Får mig alltid att ta i lite extra när just den låten kommer.

 60. Ida Blomberg

  Jag lyssnar helst på Knock you down med Keri Hilson.
  Därför att den är en Grym takthållare i löpningen som får mig att orka springa lite till, och lite till ända tills jag är helt slut. Dessutom är den hela 5.26 lång. 🙂

 61. Malin

  Åh kul tävling! 🙂 Jag lyssnar helst på Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’ dels för att det är skönt beat, kraftigt och högt för att överrösta jobbiga tankar, peppande att träna till men också för att påminna mig själv om att det är okej att inte alltid prestera utan man både får och behöver göra absolut ingenting ibland. 🙂

 62. Sofie

  Hej, jag lyssnar självklart helst på Happy med Pharrell Williams. Den behöver väl egentligen ingen mer motivering än låttiteln 🙂 Man blir oundvikligen glad, sprallig och det är omöjligt att stå still eller inte sjunga med till denna låt. Om jag vinner tänker jag ge bort lurarna (eller dela) till min kära sambo som jag vet vill ha ett par sådana, mest för att han står ut med mig när jag är hormonig och väldigt jobbig (gravid :))