Spark i baken

Sveriges största utomhusgym – del 2

Förra veckan inleddes mitt samarbete med Resorb Sport där de, jag och DU kan vara med och skapa Sveriges största utomhusgym. Allt du behöver är ett öppet Instagram-konto och viljan att bidra till att fler kan röra på sig, läs mer om en spännande tävling längre ner i inlägget.

Veckans tips! Träna där du bor
För att träning ska bli av är det bra att ha nära till den. Visst kan ett roligt gruppträningspass eller ett härligt gym med peppande instruktörer få oss att ta oss till andra sidan stan för att träna, men många av oss har begränsat med tid till vardags och då är det bra att utnyttja det vi har omkring oss. Så utforska ditt område, hitta bänkar, räcken, backar och trappor och träna utomhus.

trappa

Veckans ResorbSpot från mig – Trappa på Hagagatan
Min närmsta trappa är inte den längsta eller den tuffaste, men den duger gott och väl för träning. Utfallssteg uppåt, grodhopp, snabba springsteg upp. Spänn till i rumpan och jobba ordentligt med kroppen. Enkel och effektiv träning, och framförallt – lättillgänglig.

Tävla med Resorb Sport och vinn en skidupplevelse på SkiStar!
Ta en bild eller film på din bästa plats för utomhusträning i fjällvärlden eller hemma. Ladda upp bilden på Instagram med hashtaggen #resorbspots så är du med och tävlar om ett presentkort på 8 000 kronor på valfri SkiStar-destination. Den 20 mars utser Resorb Sport vinnaren på facebook/resorbsport och på @resorbsverige på Instagram. Varje fredag fram till dess utses även veckans bästa bild eller film som vinner ett par träningsskor från Merrell och tio förpackningar Resorb Sport.

Dina spots listas på resorbspots.com där hela Sverige kan ta del av tips på landets bästa träningsställen. Var med och skapa Sveriges största utomhusgym – ResorbSpots!

———

Detta inlägg är i samarbete med Resorb Sport.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.