Träningen hjälpte mig bli frisk – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Träningen hjälpte mig bli frisk

I senaste numret av iForm som precis har landat i butik finns en trevlig intervju med mig om min bok och min före detta ätstörning. Fotona i tidningen är tagna av fotograf Jane Haglund.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Terese!
  Jag har länge läst din blogg och då och då kör jag dina cykelklasser. Jag läser många träningsbloggar och är imponerad över hur du lyckats så bra med din! Anagligen måste det vara din ödmjuka framton och din inspiration. Jag tränar mycket, går lite i perioder. Tyvärr kan träningen för mig bli ett krav , när jag sätter upp mål blir kraven för stora. Träningen blir då istället ett “jobbigt moment”! Det är så härligt att i dessa stunder läsa din blogg och din sunda inställning till träning och hälsa! Själv har jag börjat med en egen insamling till SOS barnbyar , för varje mil jag springer skänker jag en slant till min insamling! Träningen får helt plötsligt större mening och jag springer inte endast för min egen hälsa utan även för barns hälsa.

  Din bok är fantastisk, tack för att du haft modet att dela med dig av din berättelse, det är stort!

 2. Johanna

  Tack Therese! Sträckläser boken. Och känner igen mig som så många andra. Smärtsamt. Tack för att du skrev. Tack för att du våga. Det här är viktigt.

  Ber min man läsa boken för att förstå vad som hände innan det blev vi. Än om vi har pratat och jag försökt berätta så är det saker jag förträngt, glömt eller undvikit. Han sträckläser.

  Tack igen!